Bouwbedrijf Mario Wesseling, aannemer dakopbouw

Nieuwbouw Bedrijfspand DGS Processing Solutions

In Haaksbergen, op bedrijventerrein Stepelo, hebben wij het nieuwe bedrijfspand voor DGS Processing Solutions mogen verwezenlijken. Het pand bestaat uit circa 3.900 m2 bedrijfshal en 950 m2 kantoren.

Mario Wesseling was hoofdaannemer van dit project. We hebben het project turn-key opgeleverd, wat inhoudt dat we het pand hebben ingericht van de fundering tot de eindafwerking. Denk hierbij aan de wandafwerking met behang, het schilderwerk, de vloerafwerking met pvc en vloerbedekking, levering en montage van de screens en de inrichting van de kantine en pantry. Daarnaast waren we gesprekspartner bij het maken van de diverse keuzes met betrekking tot styling en inrichting.
Ook de levering en montage van 5 kraanbanen mochten wij verzorgen. De aanleg van het hekwerk en straatwerk rondom hebben we gecoördineerd. Onze klant hoefde alleen nog maar de verhuisdozen in te pakken en het gebouw in te richten.

De totale bouwtijd van dit project bedroeg 4,5 maand. De samenwerking met de opdrachtgever en architect Bessels verliep erg prettig. Al met al vonden we het een prachtig project om te mogen realiseren.

Deel dit project:

Bekijk meer bouwprojecten