De Aannemer Lochem Is Mario Wesseling

Nieuwbouw

Bij Bouwbedrijf Mario Wesseling beschikken we over jarenlange ervaring in nieuwbouwwerkzaamheden voor zakelijke opdrachtgevers.

Meer informatie

Verbouw

Hoe omvangrijk de verbouwing van uw pand ook is, bouwbedrijf Mario Wesseling verzorgt het van begin tot eind.

Meer informatie

Aanbouw

Komt u ruimte tekort in uw bedrijfspand? Bouwbedrijf Mario Wesseling realiseert graag een aanbouw om dit op te lossen.

Meer informatie

Aannemer Lochem

Aannemer Lochem

Aannemer in Lochem

Heeft u plannen voor een verbouwing of een nieuw bedrijfspand in de omgeving van Lochem? Dan bent u bij Mario Wesseling, aannemer in Lochem, aan het juiste adres. Klantvriendelijkheid staat bij Bouwbedrijf Mario Wesseling voorop. Door onze professionele en gedegen aanpak hebben wij inmiddels een grote en tevreden klantenkring opgebouwd rondom Lochem en omstreken. Een goed bouwbedrijf werkt met passie en overtuiging en levert uitsluitend vakwerk, zodat u als klant en wij als aannemers, tevreden kunnen zijn. Bij ons bent u verzekerd van een perfect eindresultaat, ook bij nieuwbouw. Neem contact met ons voor meer informatie over de mogelijkheden of om een afspraak in te plannen met Mario Wesseling aannemer Lochem en omgeving.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring als aannemers en hebben daarbij de meest uiteenlopende zakelijke projecten uitgevoerd in de omgeving Lochem. Bouwen zit ons in het bloed en door onze ervaring zijn we inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf.

Aannemer Lochem voor de zakelijke markt

In principe is er geen bouwproject in of rondom Lochem dat wij niet voor u kunnen uitvoeren, maar onze focus ligt inmiddels op de zakelijke markt. Het huidige bedrijfspand van DGS Processing Solutions is bijvoorbeeld een van onze projecten geweest. Misschien heeft u maar een kleine verbouwing aan uw pand nodig, zoals het verruimen van een kantoorruimte, maar ook voor de wat grotere projecten, zoals het bijbouwen van een extra verdieping of het bouwen van een heel nieuw pand kunt u bij ons als aannemer in Lochem terecht. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Hoe werken wij?

Na een afspraak met u gemaakt te hebben komen we bij u langs en nemen het project met u door in een persoonlijk gesprek. Daarna maken we voor u een zo gunstig mogelijke offerte. Wij realiseren ons maar al te goed dat een verbouwing of een bouwproject vaak heel wat ongemak met zich meebrengt. Wij houden rekening met uw wensen en nemen u de zorgen rondom het bouwen zoveel mogelijk uit handen. Het werk wordt binnen de afgesproken termijn voltooid.

Door de gunstige ligging van ons bouwbedrijf kunnen wij kostenbesparend werken in de omgeving van Lochem. Wij staan garant voor kwaliteit en een persoonlijke benadering. Mocht u verdere vragen hebben over de mogelijkheden, dan vernemen wij dat graag. Onze experts staan voor u paraat.

De Aannemer In Lochem Is Mario Wesseling

 

Recent opgeleverde bouwprojecten