Aannemer Lochem

Nieuwbouw

Bouwbedrijf Mario Wesseling uit Haaksbergen kan bogen op jarenlange ervaring in nieuwbouwwerkzaamheden.

Meer informatie

Verbouw

Hoe omvangrijk de verbouwing van uw huis ook is, bouwbedrijf Mario Wesseling verzorgt het van begin tot eind.

Meer informatie

Aanbouw

Wilt u ook in de tuin kunnen zitten wanneer het regenachtig weer is? Of droomt u al lange tijd over een riante woonkamer? Dan kunt u denken aan een aanbouw

Meer informatie

Aannemer Lochem

Heeft u plannen voor een verbouwing of een nieuwe woning in de omgeving van Lochem? Dan kunt u bij ons terecht.Klantvriendelijkheid staat bij Bouwbedrijf Mario Wesseling voorop. Door onze professionele en gedegen aanpak hebben wij inmiddels een grote en tevreden klantenkring opgebouwd rondom Lochem en omstreken. Een goed bouwbedrijf werkt met passie en overtuiging en levert uitsluitend vakwerk, zodat u als klant en wij als aannemers, tevreden kunnen zijn.  Bij ons bent u verzekerd van een perfect eindresultaat.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring als aannemers en hebben daarbij de meest uiteenlopende projecten uitgevoerd in de omgeving Lochem. Bouwen zit ons in het bloed en door onze ervaring zijn we inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf.

Waarvoor een aannemer?

In principe is er geen bouwproject in of rondom Lochem dat wij niet voor u kunnen uitvoeren. Misschien heeft u maar een kleine verbouwing nodig, zoals het plaatsen van een dakkapel, maar ook voor de wat grotere projecten, zoals het uitbouwen van een woonkamer of het bouwen van een heel nieuw pand kunt u bij ons als aannemers terecht.
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Na een afspraak met u gemaakt te hebben komen we bij u langs en nemen het project met u door in een persoonlijk gesprek. Daarna maken we voor u een zo gunstig mogelijke offerte. Wij realiseren ons maar al te goed dat een verbouwing of een bouwproject vaak heel wat ongemak met zich meebrengt, maar wij houden rekening met uw wensen en nemen u de zorgen rondom het bouwen zoveel mogelijk uit handen.
Het werk wordt binnen de afgesproken termijn voltooid.

Door de gunstige ligging van ons bouwbedrijf kunnen wij kostenbesparend werken in de omgeving van Lochem. Wij staan garant voor kwaliteit en een persoonlijke benadering.

Als u ons uw aannemerswerk toevertrouwt is uw project in goede handen.

Recent opgeleverde bouwprojecten