Bouwbedrijf Mario Wesseling | Realiseren Bedrijfspand

Nieuwbouw

Een uniek pand

Wilt u een mooi bedrijfspand laten bouwen? Met bouwbedrijf Mario Wesseling kiest u voor kwaliteit, ervaring en persoonlijk contact voor al uw nieuwbouwprojecten. Wij maken van uw nieuwe pand een uniek visitekaartje voor zowel klanten als werknemers.

Ervaring in nieuwbouw

Bij Bouwbedrijf Mario Wesseling uit Haaksbergen beschikken we over jarenlange ervaring in nieuwbouw-, verbouw- en aanbouwwerkzaamheden voor zakelijke opdrachtgevers. We gaan graag met u in gesprek om uw wensen voor uw nieuwbouwproject te bespreken. Vervolgens realiseren we het tot in de puntjes, zodat u er jarenlang plezier van heeft.

Nieuwbouw Bedrijfspand

Onze werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw

Wij hebben veel ervaring met zeer uiteenlopende bouwprojecten. Wij verzorgen onder andere de nieuwbouw van:

  • Bedrijfspanden
  • Kinderdagverblijven
  • Horecagelegenheden

Professioneel en snel

Bouwbedrijf Mario Wesseling heeft rond de vier vaste werknemers. Dit zijn stuk voor stuk professionele vakkrachten die ervaren zijn op het gebied van nieuwbouw. We zijn een flexibel bedrijf en hebben een uitgebreide schil van specialisten waar we altijd op kunnen bouwen. Door de gestroomlijnde organisatie, heldere werkwijze én door het feit dat we zelf prefab-materiaal maken in onze werkplaats is een korte bouwtijd bij ons gegarandeerd. Zo ervaart u, maar ook uw omgeving, nooit lang overlast.

Recent opgeleverde bouwprojecten