Bouwbedrijf Mario Wesseling | Realiseren Bedrijfspand

Nieuwbouw

Een uniek pand

Wilt u een unieke eigen woning, een nieuwe garage of een mooi bedrijfspand laten bouwen? Met bouwbedrijf Mario Wesseling kiest u voor kwaliteit, ervaring en persoonlijk contact voor uw nieuwbouw.

Ervaring in nieuwbouw

Bouwbedrijf Mario Wesseling uit Haaksbergen kan bogen op jarenlange ervaring in nieuwbouw-, verbouw- en aanbouwwerkzaamheden. Zowel in de zakelijke als de particuliere markt. Zo hebben wij de bouw van verschillende bedrijfspanden verzorgd, kinderdagverblijven, Bed & Breakfasts en garages.

Exclusieve woningbouw

Voor de particuliere markt hebben wij ons toegelegd op de bouw van exclusieve woningen. Woningen met een bijzondere constructie of duurzame materialen die deskundigheid vragen. Wilt u een impressie van ons werk? Kijk bij onze projecten.

Onze werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw

Aannemersbedrijf Mario Wesseling heeft veel ervaring met verschillende bouwprojecten. Wij verzorgen onder andere de nieuwbouw van:

  • Exclusieve woningen
  • Bedrijfspanden
  • Kinderdagverblijven
  • Horecagelegenheden

Professioneel en snel

Bouwbedrijf Mario Wesseling heeft rond de vier vaste werknemers. We zijn een flexibel bedrijf en hebben een uitgebreide schil van specialisten waar we op kunnen bouwen. Door de gestroomlijnde organisatie én door het feit dat we zelf prefab-materiaal maken in onze werkplaats is een korte bouwtijd bij ons gegarandeerd. Zo heeft u en uw omgeving nooit lang overlast.

Recent opgeleverde bouwprojecten