Bouwbedrijf Overijssel Banner

Nieuwbouw

Bij Bouwbedrijf Mario Wesseling beschikken we over jarenlange ervaring in nieuwbouwwerkzaamheden voor zakelijke opdrachtgevers.

Meer informatie

Verbouw

Hoe omvangrijk de verbouwing van uw pand ook is, bouwbedrijf Mario Wesseling verzorgt het van begin tot eind.

Meer informatie

Aanbouw

Komt u ruimte tekort in uw bedrijfspand? Bouwbedrijf Mario Wesseling realiseert graag een aanbouw om dit op te lossen.

Meer informatie

Bouwbedrijf in Overijssel

Bouwbedrijf Overijssel

Turnkey

In Overijssel legt ons bouwbedrijf zich graag toe op turnkey bouw. Misschien kent u het woord wel, ondanks dat het een relatief nieuw begrip is. Het turnkey bouwen betekent niets anders dan alle onderdelen al panklaar aanleveren, zodat ze alleen nog maar geïnstalleerd hoeven te worden. Men noemt het in de volksmond daarom soms 'sleutelklaar'. Deze werkwijze doet niet af aan de kwaliteit van de bouw. Doordat wij onze werkplaats in eigen beheer hebben, is de betreffende werkwijze ook mogelijk. Dan zou het haast zonde zijn als we er geen gebruik van zouden maken... Zoekt u nog een bouwbedrijf in Overijssel voor aanbouw, verbouw of nieuwbouw voor uw pand? Twijfel dan niet en schakel ons zo snel mogelijk in. We zetten onze enthousiaste specialisten gelijk aan het werk.

Bouwbedrijf in Overijssel voor bedrijven

Wij zijn een dynamisch aannemers- en bouwbedrijf in Overijssel en werken met passie en overtuiging en leveren uitsluitend vakwerk, zodat u als zakelijke klant en wij als bouwbedrijf tevreden kunnen zijn. Bij ons gaat het er uiteindelijk om dat wij uw project precies zó afleveren als u het voor ogen heeft.

Wij hebben inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de bouw en hebben door de jaren heen de meest uiteenlopende klussen gedaan, waardoor ons bedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevend bouwbedrijf in Overijssel en omstreken met kennis van zaken. Bekijk eens onze gerealiseerde projecten, zoals een leefkeuken die wij hebben gerealiseerd middels een aanbouw.

Waarom Mario Wesseling?

De regel- en wetgeving rondom het bouwen wordt steeds ingewikkelder en het is niet altijd even eenvoudig om uw bouwproject zelf te begeleiden. En dat is ook helemaal nergens voor nodig. Wij kennen de Overijsselse omgeving en cultuur, het klappen van de zweep en zijn goed bekend met de eventuele knelpunten. Wij weten goed om te gaan met de bestemmingsplannen, zijn op de hoogte van gangbare prijzen en benodigde diensten en vanzelfsprekend bent u altijd verzekerd van een wettelijk bepaalde garantieperiode.
Bouwprojecten kunnen op de lange duur enorm tijd- en kostenbesparend werken en het is de verwachting dat deze vorm van bouwen in de nabije toekomst een steeds grotere rol gaat spelen. Wij nemen u zoveel mogelijk zorgen uit handen. Zo garanderen we:

  • een vast aanspreekpunt
  • duidelijke prijsafspraken en garanties
  • kwalitatief hoogwaardige nieuw- , ver- en aanbouw
  • korte bouwtijden
  • een uiterst ervaren bouwbedrijf uit Overijssel

Waar werken wij?

Ons bouwbedrijf in Overijssel is gevestigd in Haaksbergen, bij uitstek een gunstige ligging voor bouwprojecten in de omgeving van Twente, de Kop van Overijssel en Salland. Wij werken daarom veel, maar niet uitsluitend, in de omgeving van Enschede of Zwolle. Neem gerust contact met ons op, als u vragen heeft of misschien meer wilt weten. Ons team staat immers paraat!

Bouwbedrijf In Overijssel

Recent opgeleverde bouwprojecten