Bouwbedrijf Overijssel Banner

Nieuwbouw

Bouwbedrijf Mario Wesseling uit Haaksbergen kan bogen op jarenlange ervaring in nieuwbouwwerkzaamheden.

Meer informatie

Verbouw

Hoe omvangrijk de verbouwing van uw huis ook is, bouwbedrijf Mario Wesseling verzorgt het van begin tot eind.

Meer informatie

Aanbouw

Wilt u ook in de tuin kunnen zitten wanneer het regenachtig weer is? Of droomt u al lange tijd over een riante woonkamer? Dan kunt u denken aan een aanbouw

Meer informatie

Bouwbedrijf in Overijssel

Bouwbedrijf Overijssel

Bij bouwbedrijf Mario Wesseling leggen wij ons graag toe op Turnkey bouw. Relatief gezien is dat misschien nog een onbekend woord, maar het betekent ongeveer dat een bouwproject  door ons ‘sleutelklaar’ wordt opgeleverd. Alle aspecten van de bouw worden na nauw overleg door ons uitgevoerd. Dit gaat veel verder dan de bouw alleen. Wij zorgen ook voor alle benodigde bouwvergunningen, kennen de juiste leveranciers en onderaannemers, en leveren uw project op de afgesproken tijd volledig verzorgd af, indien gewenst zelfs tot aan de tuinaanleg toe. Dat geeft u rust in wat anders een turbulente tijd zou kunnen zijn. Bij bouwbedrijf Mario Wesseling ontzorgen wij u volledig. Alles wat u nog te doen heeft is de sleutel in het slot te steken. Bent uw opzoek naar een bouwbedrijf in de omgeving Overijssel? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan

Bouwbedrijf in Overijssel voor particulieren én bedrijven

Wij zijn een dynamisch aannemers- en bouwbedrijf in Overijssel en werken met passie en overtuiging en leveren uitsluitend vakwerk, zodat u als klant en wij als bouwbedrijf tevreden kunnen zijn. Bij ons gaat het er uiteindelijk om dat wij uw project precies zó afleveren als u het voor ogen heeft.

Wij hebben inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de bouw en hebben door de jaren heen de meest uiteenlopende klussen gedaan in Overijssel, waardoor ons bouwbedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevend bouwbedrijf in Overijssel en omstreken met kennis van zaken. Zo hebben wij bijvoorbeeld het huidige bedrijfspand van DGS Processing Solutions gerealiseerd.

Waarom Turnkey bouw bij Mario Wesseling?

De regel- en wetgeving rondom het bouwen wordt steeds ingewikkelder en het is niet altijd even eenvoudig om uw bouwproject zelf te begeleiden. En dat is ook helemaal nergens voor nodig. Wij kennen het klappen van de zweep, zijn goed bekend met de eventuele knelpunten. Wij weten goed om te gaan met de bestemmingsplannen, zijn op de hoogte van gangbare prijzen en benodigde diensten en vanzelfsprekend bent u altijd verzekerd van een wettelijk bepaalde garantieperiode.
Turnkey projecten kunnen op de lange duur enorm tijd- en kostenbesparend werken en het is de verwachting dat deze vorm van bouwen in de nabije toekomst een steeds grotere rol gaat spelen in de wereld van het bouwen.

  • Wij nemen u alle zorg uit handen
  • Een aanspreekpunt
  • Duidelijke prijsafspraken en garanties
  • Wij zijn een uiterst ervaren bouwbedrijf
  • Wij leveren nieuwbouw voor particulieren en bedrijven
  • Bouwbedrijf in Overijssel

Waar werkt Bouwbedrijf Mario Wesseling?

Ons bouwbedrijf in Overijssel is gevestigd in Haaksbergen, bij uitstek een gunstige ligging voor Turnkey projecten in de omgeving van Overijssel. Wij werken daarom veel, maar niet uitsluitend, in de omgeving van Enschede of Hengelo.

Wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Mario Wesseling Turnkey bouw in Overijssel:
Een totaalpakket in Overijssel met professionaliteit als sleutelwoord.

Bouwbedrijf In Overijssel

Recent opgeleverde bouwprojecten