Aannemer Nieuwbouw Bedrijfspand

Nieuwbouw Bedrijfspand

Nieuwbouw Bedrijfspand

Een nieuwbouw bedrijfspand, dat laat u niet zomaar aan iedereen over. Dat laat u over aan de specialisten van Bouwbedrijf Mario Wesseling. Met onze expertise op het gebied van nieuwbouw bent u verzekerd van een mooi resultaat van uw nieuwe bedrijfspand.

Waarom een nieuwbouw bedrijfspand?

De identiteit van uw bedrijf kunt u pas écht uiten met een nieuwbouw bedrijfspand. Bij de keuze voor een nieuwbouw bedrijfspand heeft u zelf veel invloed bij de bouw. Hierdoor kunt u het pand helemaal naar eigen wens maken. Zo heeft u eindelijk genoeg ruimte om verder te groeien, heeft u een fijne locatie en past de uitstraling naadloos bij uw bedrijfsidentiteit. Een nieuwbouw bedrijfspand is vaak een groot project. Bij Bouwbedrijf Mario Wesseling zorgen wij dat dit project met goede zorg wordt uitgevoerd. Bekijk hieronder een paar voorbeelden van ons voorgaande werk.

Werkwijze Bouwbedrijf Mario Wesseling

Hoe wij die goede zorg bieden? Door u het hele traject te begeleiden, van bouwtekening tot uitvoering. Allereerst komen wij bij u langs om uw wensen door te nemen en u te  voorzien van deskundig advies. Vervolgens is het aan de specialisten om een mooi plan te ontwikkelen voor uw nieuwbouw bedrijfspand. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk. Bij Bouwbedrijf Mario Wesseling werken wij met een vaste architect, heeft u een eigen architect dan zullen wij nauw contact onderhouden. Verder moet voor nieuwbouw ook een bouwvergunning komen. Door onze goede contacten met gemeenten verlopen deze processen snel en soepel. Om het project nog sneller te laten verlopen maken wij gebruik van een eigen werkplaats. Hier kunnen wij waar dat mogelijk is al voorwerken, zo is bijvoorbeeld die kastenwand grotendeels af en snel ter plekke te plaatsen. Dit scheelt montage ter plekke en zorgt voor een efficiënte en korte bouwtijd. Heeft u na oplevering nog problemen? Wij staan voor u klaar om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Kosten nieuwbouw bedrijfspand

De kosten die gepaard gaan met een nieuwbouw bedrijfspand variëren per bouwproject. Hierbij spelen diverse factoren een rol. Wilt u weten wat de kosten van uw nieuwbouw bedrijfspand zijn? Vraag dan een offerte aan. Wij geven dan een totaalprijs, een prijs inclusief elektra, cv- installaties, tegelwerk en vergunningen. Dit betekent dat u in onze offertes geen stelposten tegenkomt. U weet direct waar u aan toe bent. Ook werken wij niet met aanbetalingen, onze werkzaamheden worden evenredig naar vordering gefactureerd.

Bent u niet opzoek naar nieuwbouw, maar heeft u meer baat bij een aannemer voor verbouwing en/of aanbouw, dan bent u alsnog bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie daarover kunt u verder kijken op onze overige dienstenpagina's.

Deel dit project:

Bekijk meer bouwprojecten