Verbouw Bedrijfspand

Verbouw

Verbouw van uw bedrijfspand

De wensen en behoeften ten aanzien van uw bedrijfspand kunnen in de loop der jaren veranderen. Bijvoorbeeld doordat uw bedrijf groeit en er daardoor meer ruimte nodig is, of doordat de inrichting en/of indeling niet meer voldoet aan de huidige standaarden. Welke reden u ook heeft, wij gaan graag aan de slag met een verbouwing om uw wensen te realiseren.

Van begin tot eind

Hoe omvangrijk de verbouwing van uw pand ook is, bouwbedrijf Mario Wesseling verzorgt het van begin tot eind. Wij regelen de aanvraag van de benodigde vergunningen, het strippen en tekenen van de nieuwe indeling, de bouwwerkzaamheden en de eindafwerking. Inclusief stucwerk en installatiewerk door loodgieters en elektriciens. Kortom: uw verbouwing is bij ons in goede handen.

Naast verbouwen kunnen wij u ook helpen bij nieuwbouw of aanbouw, Mario Wesseling staat voor u klaar!

Verbouw Door Mario Wesseling

Onze werkzaamheden op het gebied van verbouw

U kunt onder andere bij ons terecht voor de (ver)bouw van:

  • Kantoorpanden
  • Winkelpanden
  • Horecabedrijven
  • Kinderdagverblijven
  • Productieruimtes

Professioneel en snel

Wij begrijpen dat het u het belangrijk vindt dat uw werkzaamheden tijdens een verbouwing zo min mogelijk worden beïnvloed. Onze organisatie is dan ook goed gestroomlijnd: we hebben een heldere werkwijze en we staan voortdurend in nauw contact met onze specialisten, zoals architecten, installateurs, dakdekkers, loodgieters en elektriciens. Daardoor kunnen we altijd in een aaneengesloten periode werken. Dat betekent heldere afspraken, geen stagnatie in de bouwwerkzaamheden en een korte bouwtijd. Zo kunt u binnen no-time aan de slag in uw verbouwde pand!

Recent opgeleverde bouwprojecten