Verbouw Van Woning Door Mario Wesseling

Verbouw

Verbouw van uw woning

Uw woonwensen kunnen in de loop der jaren veranderen. Uw gezin breidt uit of krimpt in, u gaat kantoor aan huis houden, u wilt toch liever de slaapkamer op de begane grond of u wilt gewoon genieten van een grotere woonkamer. Wat de reden ook is: u wilt verbouwen.

Geen zorgen

Hoe omvangrijk de verbouwing van uw huis ook is, bouwbedrijf Mario Wesseling verzorgt het van begin tot eind. Wij regelen de aanvraag van benodigde vergunningen, het strippen en tekenen van de nieuwe indeling van uw huis, de bouwwerkzaamheden en de eindafwerking. Inclusief badkamerinrichting, stucwerk en installatiewerk door loodgieters en elektriciens. U hoeft zich geen zorgen meer te maken, want uw verbouwing is bij ons in goede handen.

Verbouw Door Mario Wesseling

Onze werkzaamheden op het gebied van verbouw

U kunt onder andere bij ons terecht voor de (ver)bouw van:

Professioneel en snel

Niemand vindt het prettig om lange tijd op een bouwplaats te wonen. Onze organisatie is gestroomlijnd en staat in nauw contact met onze specialisten, zoals architecten, installateurs, dakdekkers, loodgieters en elektriciens. Daardoor kunnen we altijd in een aaneengesloten periode werken. Dat betekent heldere afspraken, geen stagnatie in de bouwwerkzaamheden en een korte bouwtijd. Zo zit u in no-time in uw nieuwe huis!

Recent opgeleverde bouwprojecten