Turnkey Project

Nieuwbouw

Bij Bouwbedrijf Mario Wesseling beschikken we over jarenlange ervaring in nieuwbouwwerkzaamheden voor zakelijke opdrachtgevers.

Meer informatie

Verbouw

Hoe omvangrijk de verbouwing van uw pand ook is, bouwbedrijf Mario Wesseling verzorgt het van begin tot eind.

Meer informatie

Aanbouw

Komt u ruimte tekort in uw bedrijfspand? Bouwbedrijf Mario Wesseling realiseert graag een aanbouw om dit op te lossen.

Meer informatie

Turnkey project

Bedrijfspand Turnkey Project

Wilt u een nieuw bedrijfspand laten bouwen? Dan bent u bij Mario Wesseling aan het juiste adres. Wij voeren turnkey projecten uit voor zakelijke partners. Wij zijn gevestigd in Haaksbergen, vanuit hier pakken we voornamelijk klussen in Overijssel en Gelderland aan. Bent u opnzoek naar een ervaren partij die een turnkey project voor u kan uitvoeren? Zoek dan niet verder!

Wat is turnkey bouwen?

Turnkey bouw houdt in dat u als opdrachtgever het hele project overdraagt aan de opdrachtnemer. Van de beginfase tot aan de oplevering regelen wij alles rondom het bouwproject. Wanneer u Mario Wesseling inschakelt voor een turnkey project heeft u geen omkijken naar het project. Wij zorgen dat het project volgens uw wensen en eisen geheel gebruiksklaar op tijd afgerond wordt. Het is niet zo dat u bij turnkey bouwen helemaal geen inspraak meer heeft. Wij voeren het hele project voor u uit, maar we houden nog steeds rekening met uw wensen.

Mario Wesseling turnkey project diensten

Voor het uitvoeren van turnkey projecten biedt Mario Wesseling drie verschillende diensten aan. De diensten waarvoor u ons kunt inschakelen zijn:

Nieuwbouw

Wilt u een nieuw bedrijfspand laten bouwen? Mario Wesseling helpt u graag met de nieuwbouw van uw bedrijfspand. Een kwalitatief bedrijfspand met een mooie uitstraling realiseren is ons doel. Een uniek bedrijfspand is een visitekaartje voor zowel klanten als werknemers.

Verbouw

Uw wensen en behoeften ten aanzien van uw bedrijfspand kunnen met de tijd veranderen. Wanneer uw bedrijf groeit kan het bijvoorbeeld gebeuren dat de indeling van uw bedrijfspand veranderd moet worden. Dit kan opgelost worden met een verbouwing. Bij een verbouwing kunnen muren verplaatst, geplaatst of weggehaald worden, waardoor nieuwe of grotere ruimtes ontstaan.

Aanbouw

Komt uw bedrijfspand ruimte te kort? Dan is aanbouw een goede oplossing. Met een aanbouw kunnen we een ruimte aan uw bedrijfspand bouwen die u kunt gebruiken als kantoor, magazijn of werkplaats.

Mario Wesseling helpt u graag met uw nieuwbouw-, verbouw- of aanbouwplannen. We zijn een kleine organisatie met een brede kring specialisten. We hebben al veel bouwprojecten voor zakelijke partners afgerond. Hierdoor komen we niet snel voor verassingen te staan en hebben we voor elk probleem een oplossing. Met Mario Wesseling kiest u voor kwaliteit, ervaring, betrouwbaarheid en persoonlijk contact.

Contact turnkey project

Bent u op zoek naar een allround aannemersbedrijf die een turnkey project voor u uit kan voeren? Neem dan nu contact met ons op. Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Recent opgeleverde bouwprojecten