Deskundige Aannemer Enschede

Nieuwbouw

Bij Bouwbedrijf Mario Wesseling beschikken we over jarenlange ervaring in nieuwbouwwerkzaamheden voor zakelijke opdrachtgevers.

Meer informatie

Verbouw

Hoe omvangrijk de verbouwing van uw pand ook is, bouwbedrijf Mario Wesseling verzorgt het van begin tot eind.

Meer informatie

Aanbouw

Komt u ruimte tekort in uw bedrijfspand? Bouwbedrijf Mario Wesseling realiseert graag een aanbouw om dit op te lossen.

Meer informatie

Aannemer Enschede

Op zoek naar een aannemer in de omgeving van Enschede? Nieuw bouwen, renoveren en verbouwen is voor bouwbedrijf Mario Wesseling meer dan een manier om brood op de plank te krijgen. Wij zijn een dynamisch aannemersbedrijf, gericht op de zakelijke markt. We werken met passie en overtuiging en leveren uitsluitend vakwerk, zodat u als klant en wij als bouwbedrijf tevreden kunnen zijn. Bij ons gaat het er uiteindelijk om dat wij uw project precies zĂł afleveren als u het voor ogen heeft.

Werkzaamheden aannemer Enschede

Of het nu gaat om een grote verbouwing aan uw bedrijfspand, om het opzetten en bouwen van een geheel nieuw gebouw: in principe kunt u voor al uw wensen met betrekking tot bedrijfsbouw in en rondom Enschede bij ons terecht. Wij renoveren en verbouwen, zoals het uitbouwen van een kantoorruimte, het plaatsen van een extra verdieping of het bouwen van een garage. Volledige nieuwbouw realiseren we daarentegen ook. In Enschede hebben we de bouw van deze B&B bijvoorbeeld van A tot Z op ons genomen.

We gaan graag voor uw bedrijf aan de slag. Voor grotere projecten draaien wij onze hand namelijk niet om. Restaurant Notarishoes schakelde ons bijvoorbeeld in om een verbouwing te realiseren. De horecagelegenheid ziet er nu moderner uit dan ooit! Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en door onze jarenlange ervaring als aannemer in Enschede kunnen wij u soms verrassende oplossingen aanbieden.

Aannemer in omgeving Enschede

Hoe werkt Bouwbedrijf Mario Wesseling?

Wij komen na een afspraak met u gemaakt te hebben bij u langs om alles tijdens een persoonlijk gesprek met u door te nemen en maken dan een voor u zo gunstig mogelijke offerte. Een verbouwing of een bouwproject brengt vaak ongemak met zich mee, maar wij houden rekening met uw wensen en nemen u de zorgen rondom het bouwen zoveel mogelijk uit handen. Het werk wordt binnen de afgesproken termijn voltooid.

Aannemer omgeving Enschede

Heeft u een aannemer nodig in de omgeving van Enschede? Dan staan wij voor u klaar. Wij hebben inmiddels zo’n 20 jaar ervaring in de bouw en hebben door de jaren heen de meest uiteenlopende klussen gedaan, waardoor ons bouwbedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevend aannemersbedrijf met kennis van zaken. Door de gunstige ligging van ons aannemersbedrijf kunnen wij kostenbesparend werken in de omgeving van Enschede. Wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als u kiest voor Bouwbedrijf Mario Wesseling is uw project in goede handen. Vraag nu een geheel vrijblijvende offerte aan!

Recent opgeleverde bouwprojecten