Aanbouw Serra | Bouwbedrijf Mario Wesseling |

Aanbouw serre

Voorbeeld van een door ons aangebouwde serre. Het project heeft in Haaksbergen plaatsgevonden. De wens van de opdrachtgever was het aanbouwen van een serre, geheel uitgevoerd in hout, zodat een tweede zitkamer werd gecreƫerd. De aanbouw moest passen bij de bestaande woning. Hier was een bouwvergunning voor nodig. Als hoofdaannemer waren wij verantwoordelijk voor het gehele bouwproces, dus incl. stucwerk, elektra en installatiewerk van CV en het leggen van de eiken houten vloer. Ook het laten maken van de bouwtekening, berekeningen en het aanvragen van de bouwvergunning behoorde tot onze taken.

Waarom Mario Wesseling?

Voor de aanbouw van een serre zit u bij Mario Wesseling wel goed. Als allround aannemersbedrijf zijn wij namelijk in staat om u volledig te helpen bij de aanbouw van uw serre. Onze werkplaats is compleet ingericht en hierdoor kunnen wij kostenbesparend en efficiƫnt te werk gaan. Wij hechten ook veel waarde aan een goede voorbereiding wat betreft bouwprojecten. Door onze jarenlange ervaring in aanbouw, nieuwbouw en verbouw weten wij precies hoe bouwprocessen verlopen en zijn wij in staat om u de beste bouwbegeleiding te bieden. De kosten van de aanbouw serre? Die hoort u uiteraard van te voren, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit doen wij aan de hand van een totaalprijs die u van te voren krijgt voor het gehele bouwproject.

Voordelen van de aanbouw van een serre

De aanbouw van een serre brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo creƫert met een serre meer licht in huis waardoor u minder vaak de lampen aan hoeft te doen. Daarnaast oogt uw huis ook groter waardoor u meer ruimte zult ervaren. De aanbouw van een serre levert ook een meerwaarde op voor uw huis. Hierdoor zal de waarde van uw huis gaan stijgen. Een serre kan ook meer warmte creƫren binnenshuis, aangezien de zon hier naar binnen kan stralen.

Deel dit project:

Bekijk meer bouwprojecten