aannemer hengelo | aannemer Twente | aannemer Enschede | Nieuwbouw Hengelo

Nieuwbouw

Bouwbedrijf Mario Wesseling uit Haaksbergen kan bogen op jarenlange ervaring in nieuwbouwwerkzaamheden.

Meer informatie

Verbouw

Hoe omvangrijk de verbouwing van uw huis ook is, bouwbedrijf Mario Wesseling verzorgt het van begin tot eind.

Meer informatie

Aanbouw

Wilt u ook in de tuin kunnen zitten wanneer het regenachtig weer is? Of droomt u al lange tijd over een riante woonkamer? Dan kunt u denken aan een aanbouw

Meer informatie

Aannemer Hengelo

Aannemer Hengelo

Wij werken als aannemer in Hengelo en omstreken. Bouwbedrijf Mario Wesseling werkt al jarenlang met passie en overtuiging in de bouw en levert uitsluitend vakwerk. Dit heeft ons als aannemersbedrijf geen windeieren gelegd. Wij kunnen inmiddels bogen op een grote en tevreden klantenkring. Door onze gedegen kennis van zaken en frisse aanpak zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd aannemersbedrijf.

Werkzaamheden bouwbedrijf

Als u een bouwproject heeft in de omgeving van Hengelo, dan staan wij voor u klaar. Wij hebben 20 jaar ervaring in de bouw en hebben daarbij vele uiteenlopende klussen gedaan. Wij zijn een klantvriendelijk aannemersbedrijf waarbij het er uiteindelijk om gaat dat wij uw project precies zó afleveren als u het voor ogen heeft.

Wij stropen onze mouwen op voor zowel particulieren als bedrijven. Zo kunnen wij een dakkapel herstellen, maar ook een bedrijfspand realiseren. Voor DGS Processing Solutions hebben wij bijvoorbeeld een pand van bijna 5000 vierkante meter neergezet.

Hoe werkt bouwbedrijf Mario Wesseling?

Wij komen na een afspraak met u gemaakt te hebben bij u langs om alles in een persoonlijk gesprek met u door te nemen. We maken een voor u zo gunstig mogelijke offerte. Een verbouwing of een bouwproject brengt vaak ongemak met zich mee, maar wij houden rekening met uw wensen. We nemen u de zorgen rondom het bouwen zoveel mogelijk uit handen. Het werk wordt binnen de afgesproken termijn voltooid.

Aannemer Hengelo

In principe kunt u voor al uw wensen met betrekking tot de bouw in en rond Hengelo bij ons terecht. Als geroutineerde aannemers is geen klus ons teveel. Of het nu gaat om een grote of kleine verbouwing aan uw huis of bedrijfspand, om volledige nieuwbouw of om een kleinere klus zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een dakkapel, alles behoort tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op en wij adviseren u graag vrijblijvend.

Door de gunstige ligging van ons bouwbedrijf kunnen wij kostenbesparend werken in de omgeving van Hengelo.Wij staan garant voor goede kwaliteit en een persoonlijke benadering.

Aannemer Hengelo

Als u kiest voor Bouwbedrijf Mario Wesseling is uw project in goede handen.

Recent opgeleverde bouwprojecten