aannemer hengelo | aannemer Twente | aannemer Enschede | Nieuwbouw Hengelo

Nieuwbouw

Bij Bouwbedrijf Mario Wesseling beschikken we over jarenlange ervaring in nieuwbouwwerkzaamheden voor zakelijke opdrachtgevers.

Meer informatie

Verbouw

Hoe omvangrijk de verbouwing van uw pand ook is, bouwbedrijf Mario Wesseling verzorgt het van begin tot eind.

Meer informatie

Aanbouw

Komt u ruimte tekort in uw bedrijfspand? Bouwbedrijf Mario Wesseling realiseert graag een aanbouw om dit op te lossen.

Meer informatie

Aannemer Hengelo

Aannemer Hengelo

Wij werken als aannemer in Hengelo en omstreken. Bouwbedrijf Mario Wesseling werkt al jarenlang met passie en overtuiging in de bouw en levert uitsluitend vakwerk. Dit heeft ons als aannemersbedrijf geen windeieren gelegd. Wij kunnen inmiddels bogen op een grote en tevreden klantenkring. Door onze gedegen kennis van zaken en frisse aanpak zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd aannemersbedrijf.

Werkzaamheden bouwbedrijf

Als u een bouwproject heeft in de omgeving van Hengelo, dan staan wij voor u klaar. Wij hebben 20 jaar ervaring in de bouw en hebben daarbij vele uiteenlopende klussen gedaan. Wij zijn een klantvriendelijk aannemersbedrijf voor de zakelijke markt, waarbij het er uiteindelijk om gaat dat wij uw project precies zĂł afleveren als u het voor ogen heeft.

Wij stropen onze mouwen op voor bedrijven. Zo kunnen wij een kantoorruimte uitbouwen, maar ook een heel bedrijfspand realiseren. Voor DGS Processing Solutions hebben wij bijvoorbeeld een pand van bijna 5000 vierkante meter neergezet.

Hoe werkt bouwbedrijf Mario Wesseling?

Wij komen na een afspraak met u gemaakt te hebben bij u langs om alles in een persoonlijk gesprek met u door te nemen. We maken een voor u zo gunstig mogelijke offerte. Een verbouwing of een bouwproject brengt vaak ongemak met zich mee, maar wij houden rekening met uw wensen. We nemen u de zorgen rondom het bouwen zoveel mogelijk uit handen. Het werk wordt binnen de afgesproken termijn voltooid.

Aannemer Hengelo

In principe kunt u voor al uw wensen met betrekking tot de bedrijfsbouw in en rond Hengelo bij ons terecht. Als geroutineerde aannemers is geen klus ons teveel. Of het nu gaat om een grote of kleine verbouwing aan uw bedrijfspand, om volledige nieuwbouw of om een heel nieuwbouwproject, alles behoort tot de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op en wij adviseren u graag vrijblijvend.

Door de gunstige ligging van ons bouwbedrijf kunnen wij kostenbesparend werken in de omgeving van Hengelo.Wij staan garant voor goede kwaliteit en een persoonlijke benadering.

Aannemer Hengelo

Recent opgeleverde bouwprojecten