Houten Veranda Verbouwen

Veranda verbouwen

Zoekt u een betrouwbare partner om uw veranda te verbouwen? Kies dan voor bouwbedrijf Mario Wesseling. Bij Mario Wesseling zijn wij niet alleen gespecialiseerd in nieuwbouw, maar ook in verbouw. Met onze nauwkeurige werkwijze en goede bouwbegeleiding zorgen wij voor een prachtig resultaat. Zo geniet u straks weer volop van uw veranda.

Waarom een veranda verbouwen?

Als u ervoor kiest om uw veranda te verbouwen creëert u een prettige plek om te genieten van uw tuin. In weer en wind kunt u nog in de buitenlucht plaatsnemen. Of het nu regent, waait of sneeuwt; met een veranda zit u ook dan nog heerlijk in uw tuin. Bij bouwbedrijf Mario Wesseling verbouwen wij uw veranda helemaal naar uw wensen. Onze vakmensen zorgen dat u jarenlang plezier heeft van de nieuwe veranda. Voor het bouwen van een veranda zijn er veel verschillende mogelijkheden; van een open veranda tot een gesloten variant met zijmuren die zorgen voor extra warmte en beschutting. En vergeet de keuzes voor het dak niet; zo kunt u onder andere kiezen uit een houten dak, een glazen dak of een automatisch sluitend dak. Twijfelt u? Onze experts geeft u graag advies welk materiaal er goed bij uw huis past.

Veranda Verbouwen

Mario Wesseling - onze werkwijze

Mario Wesseling begeleidt u de hele weg, van A tot Z. Wij komen bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Zo voorzien wij u van het beste advies. Onze vakmensen komen vervolgens met een mooi plan voor uw veranda verbouw. In onze uitgebreide en volledige ingerichte werkplaats beschikken wij over alle gereedschappen om het nodige voorwerk uit te voeren. Zo kunnen wij snel te werk gaan bij u op locatie en ervaart u minder overlast van de verbouwing. Binnen een mum van tijd heeft u een prachtige veranda staan. Een plek waar u ook kunt genieten als het regent!

Wat kost een veranda?

De kosten van een veranda verbouwen zijn afhankelijk van het type veranda en de afwerkingen die u kiest. Bent u benieuwd naar de kosten van uw droomveranda? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Ook voor andere klussen omtrent verbouw, aanbouw en nieuwbouw kunt u bij ons aankloppen. Met ruim 20 jaar ervaring als allround aannemer weten wij bij bouwbedrijf Mario Wesseling precies wat er mogelijk is. Heeft u bouw plannen? Onze adviseurs voorzien u graag vrijblijvend van advies. Neem daarom alle rust contact met ons op.

Hieronder een voorbeeld van een door ons aangebouwde veranda, geheel in stijl van de woning.

Deel dit project:

Bekijk meer bouwprojecten