Aanbouw Door Mario Wesseling

Aanbouw

Uitbreiding van beschikbare ruimte

Komt u bij uw bedrijf ruimte te kort voor opslag, productie, kantoren of een werkplaats? Nieuwbouw lijkt dan al snel een goede oplossing, maar kan kostbaar en ingrijpend zijn. Een aanbouw kan daarom een goede optie zijn. Zo kan uw bedrijf zoveel mogelijk doordraaien, terwijl de benodigde uitbreiding wordt gerealiseerd. Wat uw wensen en behoeften ook zijn, wij kunnen u voorzien van de juiste toevoeging aan uw pand, zodat u weer jaren vooruit kunt.

Onze werkzaamheden op het gebied van aanbouw

U kunt bij Mario Wesseling onder andere terecht voor een aanbouw bij uw:

  • Kantoorpand
  • Winkelpand
  • Horecebedrijf
  • Kinderdagverblijf
  • Productieruimte

Wij passen elk pand zo aan dat het weer helemaal voldoet aan uw behoeften.

Aanbouw Schilderen

Van kennismaking tot oplevering

Wij verzorgen uw aanbouwproject vanaf de eerste kennismaking tot na de oplevering. We bespreken uw wensen en adviseren u over de mogelijkheden. Vooraf ontvangt u een totaalprijs voor het gehele project, dus geen verrassingen achteraf. We kunnen u naast de bouw alles uit handen nemen, zoals het maken van een bouwtekening, het aanvragen van vergunningen en contact met externe partijen die u heeft ingehuurd. Zo kunt u zich zoveel mogelijk blijven concentreren op het runnen van uw bedrijf.

Professioneel en snel

Bouwbedrijf Mario Wesseling is een kleine organisatie met een brede kring specialisten. Wij houden van persoonlijke aanspreekbaarheid, flexibiliteit, heldere afspraken en een duidelijke werkwijze. Zo kunnen we snel schakelen en een korte bouwtijd garanderen. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe aanbouw.

Geen ruimte voor een aanbouw? Een verbouwing en herindeling van uw pand kan soms ook verrassend veel ruimte opleveren. We nemen graag de mogelijkheden met u door.

Recent opgeleverde bouwprojecten