Erker Laten Aanbouwen Door Mario Wesseling

Erker

Creëer meer ruimte, een mooiere uitstraling en meer lichtinval met een erker. Een erker aanbouwen kan een waardevolle toevoeging zijn voor zowel de waarde uw huis als het wooncomfort. Een aanvulling waar u nog jarenlang plezier van heeft. Schakel bouwbedrijf Mario Wesseling in voor het beste resultaat.

Moderne erker bouwen

Bij een erker aanbouw is het belangrijk dat de authenticiteit van de woning niet verloren gaat. Bij bouwbedrijf Mario Wesseling waarborgen wij de authenticiteit van uw woning en gebruiken wij tegelijkertijd moderne technieken. Met als resultaat: het ultieme comfort. Laat u een erker bouwen? Dan heeft u keuze uit diverse mogelijkheden. Wat dacht u er van een opgebouwd uit kozijnen of een met een gemetselde borstwering. U kunt kiezen voor een moderne vorm, maar ook voor een klassieke jaren' 30 variant. Als wij een erkers bouwen, maken wij altijd gebruik van isolerende beglazing om goede isolatie te garanderen.

Een erker bouwen door Mario Wesseling

Tijdens het bouwproject begeleiden wij u van A tot Z, van bouwvergunning tot eindresultaat. Wij nemen het werk voor u uit handen en zorgen dat de bouw goed verloopt. Ook als u niet niet precies weet hoe u wilt verbouwen, geeft Mario Wesseling u graag vrijblijvend advies. In samenwerking met onze vaste architect komen wij tot een mooi plan voor uw erker. Heeft u plannen voor het bouwen van een erker of heeft u andere bouwplannen? Neem vrijblijvende contact op met onze adviseurs. Om u van goed advies te voorzien komen wij bij u langs om de situatie te bekijken en uw wensen te bespreken.

Andere aanbouw mogelijkheden

Naast een erker zijn er bij Mario Wesseling ook andere mogelijkheden op het gebied van aanbouw. Zo kunt u eindelijk die droom van een grote keuken waarmaken, een mooie garage laten bouwen voor of een terrasoverkapping laten bouwen om optimaal te genieten tijdens die zomeravonden. Bij Mario Wesseling kunt u onder andere terecht voor:

  • Garages
  • Carports
  • Uitbouw woonkamer
  • Uitbouw keuken
  • Dakconstructies
  • Kastenwanden
  • Terrasoverkappingen
  • Dakopbouw
  • Veranda’s
  • Serres

Wat kost een erker bouwen?

De kosten van een erker bouwen verschillen per aanbouw. Wilt u weten wat de kosten zijn van uw project? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Ook voor meer informatie over onze diensten kunt u in alle rust contact met ons opnemen. Onze specialisten helpen u graag verder met uw bouwplannen en voorzien u van deskundig advies.

Portfolio

Hieronder ziet u een erker in jaren 30 stijl met glas in lood. Deze aanbouw heeft in Haaksbergen plaatsgevonden. Let op de mooi afgewerkte details onder de dak overstek. Voor wat betreft het glas in lood is er veel keuze voor wat betreft patronen en kleurstellingen.

Deel dit project:

Bekijk meer bouwprojecten