Aanbouw dakconstructies

Nieuwbouw

Bouwbedrijf Mario Wesseling uit Haaksbergen kan bogen op jarenlange ervaring in nieuwbouwwerkzaamheden.

Meer informatie

Verbouw

Hoe omvangrijk de verbouwing van uw huis ook is, bouwbedrijf Mario Wesseling verzorgt het van begin tot eind.

Meer informatie

Aanbouw

Wilt u ook in de tuin kunnen zitten wanneer het regenachtig weer is? Of droomt u al lange tijd over een riante woonkamer? Dan kunt u denken aan een aanbouw

Meer informatie

Aanbouw dakconstructies

De aanbouw van dakconstructies is veel werk, werk dat wij graag van u uit handen nemen. Wij laten een bouwtekening maken, vragen een bouwvergunning aan en onderhouden contacten met de ingehuurde externe partijen. Zo hoeft u zich alleen bezig te houden met de uw eigen wensen voor de constructie.

Waarom Mario Wesseling voor aanbouw dakconstructies?

Bij Mario Wessling kunnen wij als allround aannemersbedrijf u volledig helpen met uw aanbouw van dakconstructies. Wij kunnen efficiënt en kostenbesparend werken door onze compleet ingerichte werkplaats. Goede voorbereiding vinden wij erg belangrijk. Zo zijn onnodige verrassingen te voorkomen. Al jarenlang hebben wij ervaring in nieuwbouw, aanbouw en verbouw; wij weten dan ook precies hoe bouwprocessen verlopen en bieden u de beste bouwbegeleiding. Wat de kosten zijn van uw project? Dat hoort u uiteraard van te voren. U krijgt van ons een totaalprijs voor het hele bouwproject. Bij ons zult u geen stelposten tegenkomen in de offertes.

Soorten aanbouw dakconstructies

Bij een aanbouw van een dakconstructie kunt u kiezen uit veel verschillende soorten constructies. Iedere constructie heeft zijn eigen kenmerkende vorm en uitstraling:

Aanbouw dakconstructies

 • Zadeldak

  Dit is een van de meest voorkomende daksoorten, omdat het past bij veel verschillende bouwstijlen. Daarnaast zorgt het voor een goede afvoer van regenwater.

 • Plat dak

  Een plat dak bestaat uit één dakvlak, dit zorgt ervoor dat het dak het eenvoudig en snel te plaatsen is.

 • Lessenaarsdak

  Net als een plat dak bestaat ook dit dak uit één vlak. In tegenstelling tot een plat dak loopt het lessenaarsdak schuin af. Het voordeel hiervan is dat er slechts aan één kant een dakgoot nodig is.

 • Mansarde dak

  Dit wordt ook de gebroken kap genoemd. Het is eigenlijk een zadeldak met geknikte dakvlakken. De onderste vlakken lopen steiler af dan de bovenste, hierdoor ontstaat er meer ruimte onder het dak.

Kosten aanbouw dakconstructies

De kosten van aanbouw van dakconstructies zijn afhankelijk van onder andere het soort constructie en het bouwmateriaal. Vraag een offerte aan voor een duidelijker overzicht van de kosten. Als u wilt weten wat er voor uw dakconstructie mogelijk is, kunt langskomen voor een oriënterend gesprek. In dit gesprek bespreken wij al uw wensen en kijken wij naar passende opties. Ook voor andere nieuwbouw- en verbouwingsprojecten kunt u bij ons terecht. Wilt u meer informatie over over mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.

Recent opgeleverde bouwprojecten