Complete renovatie jaren 30 woning

Werkwijze

Werkwijze
 
 

Oriënterend Gesprek

Wanneer u bouwplannen heeft komen wij graag bij u langs voor een eerste oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek worden al uw wensen besproken. Ook kan ter plekke goed worden bekeken wat de mogelijkheden zijn. Soms komt het voor dat men nog niet precies weet hoe men wil verbouwen, wij geven onze klanten hierin graag vrijblijvend advies.

Werkwijze
 
 

Goede Voorbereiding

Bij elk bouwproject komt er veel informatie op de opdrachtgever af. Wij nemen u graag een groot deel van deze zorgen uit handen doordat wij uw nieuwbouw /verbouwing van A tot Z kunnen begeleiden. Denk hierbij aan het laten maken van een bouwtekening, het indien noodzakelijk aanvragen van een bouwvergunning, de uitvoering en de afbouwfase. Ook de contacten met door u zelf ingehuurde externe partijen, bijv. een keukenleverancier, kunnen wij onderhouden zodat ook zij opvolgend in de woning / het bedrijfspand aan het werk kunnen. U hoeft zich dan enkel te richten op de keuzes voor wat betreft de inrichting en aankleding.

Werkwijze
 
 

Architect

Wij werken samen met een vaste architect, maar wanneer u uw verbouwing bij uw eigen architect heeft laten ontwerpen, dan zullen wij uiteraard nauw contact met hem/haar onderhouden.

Werkwijze
 
 

Bouwvergunning

Voor de uitbouw van uw woning is soms een bouwvergunning nodig. We verzorgen het ontwerp en de technische bouwtekening, maar ook de vergunningsaanvraag bij de gemeente. Hier heeft u geen omkijken naar. Door de goede contacten die wij met de gemeenten onderhouden, verlopen deze processen snel en soepel. Ondertussen kunt u zich volledig richten op de keuze van materialen en de inrichting. Het kan ook voorkomen dat er geen bouwvergunning vereist is, maar dat u toch graag een bouwtekening wilt hebben van het te realiseren bouwproject. Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Werkwijze
 
 

Totaalprijs

Indien gewenst geven wij een totaalprijs af voor het gehele werk, dus inclusief elektra, cv installaties, tegelwerk, indien nodig een bouwtekening inclusief vergunningen. In onze offertes zult u dus geen stelposten tegenkomen. Het grote voordeel hiervan is dat u een totaalprijs heeft. U weet meteen waar u aan toe bent. U krijgt dus naderhand niet te maken met meer- en minderwerk. Wij werken niet met aanbetalingen vooraf. Werkzaamheden worden evenredig naar vordering gefactureerd.

Werkwijze
 
 

Eigen werkplaats

Bouwbedrijf Mario Wesseling beschikt over een compleet ingerichte werkplaats. Hier maken wij kozijnen, deuren en prefab producten. Denkt u daarbij aan een dakkapel, maar ook aan lambrisering, een kastenwand of aan een dakopbouw. Een groot voordeel van het ter plekke monteren kant-en-klaar producten is dat de (ver)bouwtijd, én dus de hinder, slechts van zeer korte duur is. Deze werkwijze is efficiënt, kostenbesparend en een korte bouwtijd wordt zo gegarandeerd.

Werkwijze
 
 

Nazorg

Een tevreden klant komt terug en dat merken wij gelukkig vaak. Nazorg kent bij ons een hoge prioriteit. Mocht er na oplevering nog iets zijn, dan staan wij uiteraard altijd voor u klaar om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.