Complete renovatie jaren 30 woning

Werkwijze

Werkwijze
 
 

Oriënterend Gesprek

Wanneer u bouwplannen heeft komen wij graag bij u langs voor een eerste oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we al uw wensen. Ook kunnen we ter plekke goed bekijken wat de mogelijkheden zijn. Weet u nog niet precies weet hoe u wilt verbouwen? Wij voorzien u hierin graag van vrijblijvend advies.

Werkwijze
 
 

Goede Voorbereiding

Bij elk bouwproject komt er veel informatie op de opdrachtgever af. Wij nemen u graag een groot deel van deze zorgen uit handen doordat wij uw nieuwbouw of verbouwing van A tot Z kunnen begeleiden. Denk hierbij aan het laten maken van een bouwtekening, het indien noodzakelijk aanvragen van een bouwvergunning, de uitvoering en de afbouwfase. Ook de contacten met door u zelf ingehuurde externe partijen, bijvoorbeeld een leverancier van sanitair, kunnen wij onderhouden zodat ook zij opvolgend in uw pand aan het werk kunnen. U hoeft zich dan alleen te richten op de keuzes voor de inrichting en aankleding.

Werkwijze
 
 

Architect

Wij werken samen met een vaste architect, maar wanneer u het ontwerp voor uw verbouwing bij uw eigen architect heeft laten maken, houden wij uiteraard nauw contact met hem/haar.

Werkwijze
 
 

Bouwvergunning

Voor de uitbouw van uw pand is soms een bouwvergunning nodig. Wij verzorgen het ontwerp en de technische bouwtekening, maar ook de vergunningsaanvraag bij de gemeente. Hier heeft u geen omkijken naar. Door de goede contacten die wij met de gemeenten onderhouden, verlopen deze processen snel en soepel. Ondertussen kunt u zich volledig richten op de keuze van materialen en de inrichting. Is er geen bouwvergunning vereist, maar wilt u toch graag een bouwtekening hebben van het te realiseren bouwproject? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Werkwijze
 
 

Totaalprijs

Indien gewenst geven wij een totaalprijs af voor het gehele werk, dus inclusief elektra, cv-installaties, tegelwerk, indien nodig een bouwtekening inclusief vergunningen. In onze offertes komt u dus geen stelposten tegen. Het grote voordeel hiervan is dat u een totaalprijs ziet en daardoor meteen weet waar u aan toe bent. U krijgt dus naderhand niet te maken met meer- en minderwerk. Wij werken niet met aanbetalingen vooraf en factureren werkzaamheden evenredig naar vordering.

Werkwijze
 
 

Eigen werkplaats

Bouwbedrijf Mario Wesseling beschikt over een compleet ingerichte werkplaats. Hier maken we kozijnen, deuren en prefab producten. Een groot voordeel van het ter plekke monteren kant-en-klaar producten is dat de (ver)bouwtijd, én dus de hinder, slechts van zeer korte duur is. Deze werkwijze is efficiënt, kostenbesparend en zo garanderen we een korte bouwtijd.

Werkwijze
 
 

Nazorg

Een tevreden klant komt terug en dat merken wij gelukkig vaak. Nazorg kent bij ons een hoge prioriteit. Mocht er na oplevering nog iets zijn, dan staan wij uiteraard altijd voor u klaar om dit zo snel mogelijk op te lossen.