Aannemer Voor Dakramen

Dakramen

Dakramen plaatsen laat u deskundig doen door Mario Wesseling. Al jarenlang hebben wij ervaring in diverse werkzaamheden in verbouw, aanbouw en nieuwbouw. Wilt u dakramen plaatsen? Aarzel dan niet en roep de hulp in van de vakmensen bij Mario Wesseling.

Dakramen als mooie toevoeging

Met dakramen creëert u veel lichtinval. Zo is de ruimte gevuld met natuurlijk licht en bespaart u energiekosten omdat de lichten minder vaak aan hoeven. Meer licht is het meest voor de hand liggende voordeel. Maar naast lichtinval brengen ze nog meer voordelen met zich mee. Wat dacht u van de betere ventilatie. Bijna alle dakramen zijn te openen, waardoor er meer frisse lucht in de ruimte aanwezig is. Een dakraam werkt ook waarde verhogend voor uw woning. Het plaatsen van ramen in uw dak brengt dus meerdere voordelen met zich mee.

Kiest u voor Bouwbedrijf Mario Wesseling voor het plaatsen van uw dakramen, dan bent u verzekerd van goede service en hoge kwaliteit. De specialisten van Mario Wesseling zorgen voor een mooi resultaat op een snelle en efficiënte werkwijze. Wij zorgen dat op ieder onderdeel van uw bouwproject de beste vakmensen zitten. Naast het plaatsen van dakramen kunt u bij ons terecht voor uw volledige bouwproject; van A tot Z.

Dakramen Laten Plaatsen Door Deskundig Bedrijf

Verbouw, nieuwbouw en aanbouw

Mario Wesseling is van alle markten thuis omtrent bouw. Voor zowel verbouw, nieuwbouw als aanbouw kunt u bij ons aankloppen. Onze compleet ingerichte werkplaats biedt ons de mogelijkheid efficiënt en kostenbesparend te werken. Naast dat wij graag zorgen voor lage kosten bij uw bouwproject voorkomen wij ook graag onnodige verrassingen. Dit doen wij door een goede voorbereiding als basis te hebben. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk. Door onze ruime ervaring kunnen wij u de beste bouwbegeleiding bieden wij weten namelijk precies hoe bouwprocessen verlopen. Wat de kosten zijn van uw project? Dat vertellen wij u altijd van tevoren. U krijgt van ons een totaalprijs voor het hele bouwproject. In onze offertes komt u geen stelposten tegen.

Wat kosten dakramen?

Wilt u dakramen plaatsen? Dan adviseren wij u graag tijdens de eerste etappe van onze werkwijze: een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij uw wensen en passende opties bespreken. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij u een prijsindicatie geven. De kosten die gepaard gaan met dakramen variëren namelijk per project. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten voor dakramen bij u thuis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hieronder ziet u een eerder uitgevoerd project door de specialisten van Mario Wesseling. De wens van de opdrachtgever was meer licht in zijn slaapkamer. Doordat de ruimte groot genoeg was is hier gekozen voor het plaatsen van vier Velux dakramen in plaats van een dakkapel. Tevens is de verdere interieurafwerking van de slaapkamer door ons verzorgd waaronder het plafond en de lambrisering. Vraag een vrijblijvende offerte aan om te ontdekken wat de kosten zullen zijn!

Deel dit project:

Bekijk meer bouwprojecten