Uittekenen Van De Uitbouw Van Een Woonkamer
Uitbouw Woonkamer

Nieuwbouw

Bouwbedrijf Mario Wesseling uit Haaksbergen kan bogen op jarenlange ervaring in nieuwbouwwerkzaamheden.

Meer informatie

Verbouw

Hoe omvangrijk de verbouwing van uw huis ook is, bouwbedrijf Mario Wesseling verzorgt het van begin tot eind.

Meer informatie

Aanbouw

Wilt u ook in de tuin kunnen zitten wanneer het regenachtig weer is? Of droomt u al lange tijd over een riante woonkamer? Dan kunt u denken aan een aanbouw

Meer informatie

Uitbouw woonkamer

De woonkamer is in veel huizen, terecht, het middelpunt. Het pronkstuk. Het is de kamer waar met het vaakst is en de meeste gasten ontvangt. Met een uitbouw van uw woonkamer creëert u meer leefruimte, lichtinval en dynamiek. Bij Mario Wesseling houden wij van persoonlijke aanspreekbaarheid, flexibiliteit en heldere afspraken. Zo schakelen wij snel en garanderen wij een korte bouwtijd. Dit betekent dat u snel kunt genieten van die mooie aanbouw.

Voordelen uitbouw woonkamer

Bij Mario Wesseling hebben wij al jarenlange ervaring in het verzorgen van uitbouwingen. Van carports tot erkers en van garages naar bergingen. Met onze werkmethode is een project zo geklaard. Uit onze ervaring is een van de grootste voordelen van een aanbouw in de woonkamer het effect dat het heeft op de algehele uitstraling van het huis. Deze wordt aanzienlijk versterkt met een stijlvolle aanbouw. Het uitbouwen van een woonkamer brengt echter nog veel meer voordelen met zich mee:

  • De waarde van uw woning stijgt - vierkante meters zijn een goede graadmeter voor het prijskaartje van een woning. Door de toevoeging van een aantal vierkante meters aan leefruimte wordt de woning dus meer waard.
  • Meer ruimte en licht - door te kiezen voor een uitbouw met bijvoorbeeld een lichtkoepel of een schuifpui heeft u naast meer ruimte ook meer lichtinval.
  • Langer in hetzelfde huis wonen - met een uitbouw van uw woonkamer is ruimtegebrek snel opgelost. Zo hoeft u niet te verhuizen vanwege beperkte leefruimte.
  • Financiering via een hypotheek - de uitbouw van uw woonkamer is met een tweede hypotheek op een aantrekkelijke manier te financieren. Zo betaalt u de aanbouw met een deel van de overwaarde van uw huis.

Houten aanbouw aan huis

Om de kosten laag te houden bij een uitbouw van de woonkamer kunt u kiezen voor een houten aanbouw. Een houten aanbouw is goedkoper dan een stenen uitbouw. Dit komt door de lichte fundering en opbouwconstructie. Verder geeft een houten uitbouw een authentieke en warme uitstraling aan uw huis. Met het gebruik van een goed houtsoort heeft u geen omkijken naar het onderhoud. Daarom is een houten uitbouw een mooie optie als u liever geen stenen uitbouw wilt. U kunt ook kiezen voor een houten serre. Deze bestaat voor het grootste gedeelte uit glas, maar heeft een stevige constructie van hout. Door de rijke uitstraling van het hout is dit type serre een populaire keuze voor klassieke woningen.

Prefab aanbouw

Wilt u snel verbouwen? Dan is een prefab aanbouw een interessante optie. Bij prefab bouwen worden de onderdelen al in de fabriek in elkaar gezet, hierdoor wordt het bouwproces versneld. Zo kunnen wij een prefab dakopbouw binnen één dag plaatsen. Bouwbedrijf Mario Wesseling beschikt over een complete werkplaats waar de prefab dakopbouw gemaakt wordt. Bij prefab werken wij met standaard maten, het is daarom niet geschikt voor maatwerk. Weet u het nog altijd niet zeker? Dat begrijpen we helemaal! Doe anders wat inspiratie op, op onze projectenpagina. Hier staan een aantal voltooide projecten die laten zien wat ervaren en gedegen aannemers voor u kunnen betekenen.

Uitbouw woonkamer

Uitbouw woonkamer kosten

Bent u benieuwd naar de kosten van de uitbouw van uw woonkamer? Kom dan langs voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek worden al uw wensen besproken en kijken wij naar de mogelijkheden. Bij een aanbouw komt veel informatie op u af, wij nemen daarom graag wat werk van u uit handen. Zo laten wij een bouwtekening maken, vragen wij een bouwvergunning aan en onderhouden wij contacten met de ingehuurde externe partijen. Zo kunt u focussen op de inrichting en aankleding. Wij geven een totaalprijs af voor het gehele werk, dan weet u direct waar u aan toe bent. Wilt u meer informatie over de kosten van een uitbouw van uw woonkamer? Neem dan vrijblijvend contact op.

Recent opgeleverde bouwprojecten