uitbouw-keuken

Nieuwbouw

Bouwbedrijf Mario Wesseling uit Haaksbergen kan bogen op jarenlange ervaring in nieuwbouwwerkzaamheden.

Meer informatie

Verbouw

Hoe omvangrijk de verbouwing van uw huis ook is, bouwbedrijf Mario Wesseling verzorgt het van begin tot eind.

Meer informatie

Aanbouw

Wilt u ook in de tuin kunnen zitten wanneer het regenachtig weer is? Of droomt u al lange tijd over een riante woonkamer? Dan kunt u denken aan een aanbouw

Meer informatie

Uitbouw keuken

Met een uitbouw van uw keuken maakt u de keuken een belangrijker onderdeel van het huis. Vroeger hadden de meeste woningen een kleine keuken dat puur voor het koken was. Tegenwoordig is koken een moment van ontspanning en gezelligheid met de keuken als middelpunt. Het komt vaak voor dat een oude keuken aan de kleine kant is. Mario Wesseling helpt u bij het creëren van een mooie grote woonkeuken.

Waarom Mario Wesseling?

Bij Mario Wesseling kunnen wij als allround aannemersbedrijf u volledig helpen met uw verbouwing. In onze compleet ingerichte werkplaats maken wij kozijnen, deuren en prefab producten. Dit biedt ons de mogelijkheid efficiënt en kostenbesparend te werken. Wij hechten veel waarde aan een goede voorbereiding. Zo voorkomen wij onnodige verrassingen. Met onze ervaring weten wij precies hoe alle bouwprocessen in zijn werk gaan en bieden wij u optimale bouwbegeleiding. Wat is het kostenplaatje? Dat bespreken wij vooraf met u. Van ons ontvangt u een totaalprijs voor het hele werk. U zult dus geen stelposten tegenkomen in onze offertes.

Soorten uitbouw keuken

Een uitbouw van uw keuken is een mooie manier om voor extra leefruimte te zorgen. Voor een aanbouw zijn verschillende materialen mogelijk. Ieder materiaal met zijn eigen uitstraling en voordelen:

  • Hout - Een houten uitbouw is een duurzame en ecologische optie. Daarnaast geeft het een warme authentieke uitstraling.
  • Staal - In combinatie met glas zorgt een stalen aanbouw voor veel licht in huis. Ideaal als u het daglicht optimaal wil benutten in huis.
  • Steen - Voor een landelijke uitstraling is een stenen uitbouw een mooie optie. De stenen kunnen geheel naar eigen smaak uitgekozen worden.

Kosten uitbouw keuken

Wilt u een uitbouw voor de keuken? Dan bent u van harte welkom voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en kijken wij naar de mogelijkheden. Een verbouwing of aanbouwing is veel werk en wij nemen graag wat werk van u uit handen. Wij laten een bouwtekening maken, vragen bouwvergunningen aan en onderhouden contacten met ingehuurde externe partijen. Dan kunt u volledig focussen op de inrichting en aankleding. Wij geven u vooraf een totaalprijs voor het hele werk. Zo weet u direct wat u kunt verwachten. Heeft u vragen over de kosten van een uitbouw van uw keuken? Neem dan vrijblijvend contact op.

Recent opgeleverde bouwprojecten