uitbouw-keuken
Keuken Uitbouw Door Mario Wesseling

Nieuwbouw

Bouwbedrijf Mario Wesseling uit Haaksbergen kan bogen op jarenlange ervaring in nieuwbouwwerkzaamheden.

Meer informatie

Verbouw

Hoe omvangrijk de verbouwing van uw huis ook is, bouwbedrijf Mario Wesseling verzorgt het van begin tot eind.

Meer informatie

Aanbouw

Wilt u ook in de tuin kunnen zitten wanneer het regenachtig weer is? Of droomt u al lange tijd over een riante woonkamer? Dan kunt u denken aan een aanbouw

Meer informatie

Uitbouw keuken

Met een uitbouw van uw keuken maakt u de keuken een belangrijker onderdeel van het huis. Het komt vaak voor dat een oude keuken aan de kleine kant is. Vroeger hadden de meeste woningen een kleine keuken dat puur voor het koken was. Tegenwoordig is koken een moment van ontspanning en gezelligheid met de keuken als middelpunt. Neem nou een keuken met een eetkamer erbij, ideaal voor visite of grote diners waardoor de gasten kunnen gaan zitten, maar het niet ten koste gaat van de gezelligheid. Mario Wesseling helpt u bij het creëren van een mooie moderne woonkeuken.

Soorten uitbouw keuken

Een uitbouw van uw keuken is een mooie manier om voor extra leefruimte te zorgen. Voor een aanbouw kunnen we verschillende materialen gebruiken. Ieder materiaal heeft zijn eigen uitstraling en kenmerken. Vaak wordt er gebruik gemaakt van metselwerk met daarin kozijnen van hout, kunststof of aluminium. Kunststof en aluminium zijn relatief onderhoudsarm. Hout geeft echter een warme en authentieke uitstraling, is milieuvriendelijk en overschilderbaar.

Tegenwoordig kiest men ook steeds vaker voor hout aan de buitenzijde van een uitbouw. Vaak is dit gepotdekseld en zwart geschilderd, wat een modern, maar toch warm uiterlijk geeft. Vindt u het lastig om te bepalen welke materialen u wilt gebruiken? Doe gerust inspiratie op, op onze projectenpagina. Daar zetten we een greep uit onze afgeronde projecten in het zonnetje. Bovendien kunt u altijd contact met ons opnemen, wij adviseren u graag. Zo kunt u met een gerust hart de grondslagen leggen van de uitbouw van uw keuken.

Uitbouw keuken

Waarom Mario Wesseling?

Bij Mario Wesseling kunnen wij als allround aannemersbedrijf u volledig helpen met uw verbouwing. In onze compleet ingerichte werkplaats maken wij kozijnen, deuren en prefab producten. Dit biedt ons de mogelijkheid efficiënt en kostenbesparend te werken. Wij hechten veel waarde aan een goede voorbereiding. Zo voorkomen wij onnodige verrassingen. Met onze ervaring weten wij precies hoe alle bouwprocessen in zijn werk gaan en bieden wij u optimale bouwbegeleiding. Wat is het kostenplaatje? Dat bespreken wij vooraf met u. Van ons ontvangt u een totaalprijs voor het hele werk. U zult dus geen stelposten tegenkomen in onze offertes.

Kosten uitbouw keuken

Wilt u een uitbouw voor de keuken? Dan bent u van harte welkom voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en kijken wij naar de mogelijkheden. Een verbouwing of aanbouwing is veel werk en wij nemen graag wat werk van u uit handen. Wij laten een bouwtekening maken, vragen bouwvergunningen aan en onderhouden contacten met ingehuurde externe partijen. Dan kunt u volledig focussen op de inrichting en aankleding. Wij geven u vooraf een totaalprijs voor het hele werk. Zo weet u direct wat u kunt verwachten. Heeft u vragen over de kosten van een uitbouw van uw keuken? Neem dan vrijblijvend contact op.

Recent opgeleverde bouwprojecten