Terrasoverkapping Douglas Hout

Nieuwbouw

Bouwbedrijf Mario Wesseling uit Haaksbergen kan bogen op jarenlange ervaring in nieuwbouwwerkzaamheden.

Meer informatie

Verbouw

Hoe omvangrijk de verbouwing van uw huis ook is, bouwbedrijf Mario Wesseling verzorgt het van begin tot eind.

Meer informatie

Aanbouw

Wilt u ook in de tuin kunnen zitten wanneer het regenachtig weer is? Of droomt u al lange tijd over een riante woonkamer? Dan kunt u denken aan een aanbouw

Meer informatie

Terrasoverkappingen

Optimaal genieten van uw tuin? Met een terrasoverkapping kan u het hele jaar buiten zitten. Nou ja buiten, we halen het buitenleven in feite voor u naar binnen. Bij een overkapping kunt u denken aan open terrasoverkappingen, afgesloten veranda's en doorzichtige overkappingen. We kunnen deze voor u maken van hout, kunststof en aluminium. In onze eigen werkplaats werken we het ontwerp op maat voor u uit.

Houten terrasoverkappingen

Hout heeft een natuurlijke look & feel, het is stevig materiaal en kent een lange levensduur. U kunt een houten overkapping bovendien helemaal naar eigen wens afwerken, door hem in een gewenste kleur te schilderen. Dat hoeft natuurlijk niet, een hout-look is ook mooi, maar kan wel handig zijn als u bijvoorbeeld uw woning schildert en eenheid wil creëeren. U kunt er ook voor kiezen om alleen het geraamte van hout te laten bouwen en het dakgedeelte van glas, voor extra lichtinval. Een houten terrasoverkapping van bouwbedrijf Mario Wesseling betekent stevig vakwerk in uw tuin.

Aluminium terrasoverkappingen

Aluminium is, in tegenstelling tot hout, onderhoudsvriendelijk materiaal en leent zich uitstekend als basis voor een terrasoverkapping. Ook in dit geval heeft u keuze in de beplating: polycarbonaat platen of glas. Het voordeel van polycarbonaat is dat het een licht materiaal is en daarmee grote overspanningen mogelijk zijn. Het voordeel van glas is dat er ontzettend veel lichtinval is overdag. En ’s nachts kunt u de genieten van de sterrenhemel.

Terrasoverkappingen op maat

U kunt terrasoverkappingen bij ons ook op maat laten bouwen, helemaal volgens uw eigen ontwerp. Tijdens een persoonlijk gesprek worden uw wensen genoteerd en kijken we samen naar de mogelijkheden, rekening houdend met uw woonsituatie. Na de afspraak ontvangt u van ons vrijblijvend een offerte voor uw maatwerk. Het regelen van de bouwvergunningen neemt Mario Wesseling ook volledig uit uw handen. In onze eigen werkplaats kunnen we terrasoverkappingen prefab bouwen. Dit werkt tijd- en kostenbesparend, omdat we op locatie enkel nog de overkapping hoeven te monteren. Het enige waar u zich nog druk over hoef te maken is de inrichting!

Houten Serre Met Glazen Schuifdeuren Laten Plaatsen In Enschede

Waarvoor kunt u bij ons terrecht?

U vraagt, wij bouwen.
Als u in of rondom Gorssel een bouwbedrijf zoekt bent u bij ons aan het juiste adres. Er is eigenlijk niets dat wij als aannemers niet aan kunnen pakken. Of het nu om een kleine verbouwing gaat, zoals het plaatsen van een dakkapel, of om grotere projecten, zoals een aanbouw aan uw woning, een garage of een extra verdieping kunnen wij u helpen. Ook renovatie, onderhoud of nieuwbouw behoren tot de mogelijkheden.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. We bekijken uw plannen graag, om u te voorzien van passend advies.

Terrasoverkappingen

Recent opgeleverde bouwprojecten