terrasoverkapping aanbouw bar
Aanbouw terras met bar

Nieuwbouw

Bouwbedrijf Mario Wesseling uit Haaksbergen kan bogen op jarenlange ervaring in nieuwbouwwerkzaamheden.

Meer informatie

Verbouw

Hoe omvangrijk de verbouwing van uw huis ook is, bouwbedrijf Mario Wesseling verzorgt het van begin tot eind.

Meer informatie

Aanbouw

Wilt u ook in de tuin kunnen zitten wanneer het regenachtig weer is? Of droomt u al lange tijd over een riante woonkamer? Dan kunt u denken aan een aanbouw

Meer informatie

Terrasoverkapping aanbouw

Eindeloos genieten

Tijd voor iets nieuws voor de mooie zomer maanden? Maar ook nog kunnen genieten in de wat mindere maanden? Een terrasoverkapping aanbouw is dan een mooie oplossing. Bij bouwbedrijf Mario Wesseling bent u aan het juiste adres voor de mooiste terrasoverkappingen naar uw wensen. Eerst zullen we samen een oriënterend gesprek voeren waarin we bij u langs komen. Hierin deelt u al uw wensen en zullen wij kijken wat de mogelijkheden zijn voor u. Vind u het lastig om een keuze te maken? Wij geven onze klanten vrijblijvend en alle denktijd die men nodig heeft om tot een besluit te komen.

Terrasoverkapping aanbouw naar uw wensen

Hoe werken wij? Bij de aanbouw van een terrasoverkapping luisteren wij altijd goed naar de wensen van de opdrachtgever. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij (bijna) alles op het gebied van terrasoverkappingen en veranda's. Denkt u hierbij aan de afmeting, soort materiaal, het dak en de vloer. Wilt u graag ook in de winter maanden heerlijk kunnen ontspannen in uw eigen tuin, dan heeft u ook de optie om uw overkapping te af te sluiten. Wij hebben aan uitgebreid portofolio aan klassieke tot zeer moderne aanbouw voor uw terrasoverkapping. Proef de sfeer van Mario Wesseling hier.

Waarom Mario Wesseling - terrasoverkapping aanbouw

Wij van Mario Wesseling beschikken over een team ervaren professioneels die vakgericht te werk gaan. Ons team begeleidt u van A tot Z in het bouwproject. Wij komen graag bij u langs op locatie om de sitatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Achteraf ontvangt u een duidelijk offerte zonder verrassingen achteraf. Ook het regelen van de bouwvergunning nemen wij u volledig uit handen. Wij van Mario Wesseling beschikken over een eigen werkplaats, hierdoor kunnen wij ons aanzienlijk onderscheiden van onze concurrenten. Een groot voordeel van deze werkplaats is dat wij niet hoeven te wachten op leveranciers, maar alles direct op de afgesproken datum ter plekke kunnen monteren. Onze werkwijze is efficiënt, kostenbesparend en leidt tot een korte bouwtijd waardoor u zich enkel en alleen hoeft te focussen op de aankleding en inrichting. Verder kunt u bij ons ook terecht voor: nieuwbouw, verbouw en aanbouw.

Terrasoverkapping aanbouw voorkant

Contact aanbouw terrasoverkapping

Bent u benieuwd wat Bouwbedrijf Mario Wesseling voor u kan betekenen of heeft u vragen over de aanbouw van een nieuwe terrasoverkapping. Neem direct vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers, voor advies op maat.

Recent opgeleverde bouwprojecten