Serres van Bouwbedrijf Mario Wesseling

Serres

Meer lichtinval? Een tweede zitkamer creëeren? De tuin bij het huis betrekken? Dan kan een serre uitkomst bieden. Er zijn verschillende soorten: open serres, dichte serres, van hout, aluminium of compleet maatwerk. Wij kunnen de aanbouw van een serre voor u realiseren in elk gewenst ontwerp. Leg uw wensen voor, dan bekijken wij  de mogelijkheden voor u​​​​​​​.

Houten serres

Een serre bestaat grotendeels uit glas, maar de constructie vereist steviger bouwmateriaal. Hout bijvoorbeeld. Houten serres worden vaak geplaatst bij klassieke woningen met een rijke uitstraling. Wij gebruiken voor houten serres vrijwel altijd mahonie en meranti hout: robuust materiaal met een natuurlijke look & feel. Bijkomend voordeel is dat hout makkelijk over te schilderen is, als u een keer iets anders wilt.

Aluminium serres

Net zo stevig, maar minder vatbaar voor verschillende weersomstandigheden zijn serres van aluminium. Dit materiaal is lichtgewicht en onderhoudsvrij. Voor een aanbouw serre waar u jaren plezier van heeft.

Serres met een schuifpui

Een serre vormt een vloeibare overgang tussen uw woonruimte en uw tuin. Wilt u ook een prettige overgang naar buiten, kies dan voor een een serre met een schuifpui. Dit betekent vooral 's zomers een upgrade van uw woongenot. U creëert zo namelijk simpel en snel een 'open woonkamer', waar een heerlijk zomers briesje doorheen waait. U kunt ook kiezen voor individueel verschuifbare deuren, waardoor u geen rekening hoeft te houden met de doorgang en de serre geheel naar wens kunt inrichten.

 

Serre

Contact

Wilt u meer informatie over de aanbouw van serres door Bouwbedrijf Mario Wesseling? Of een eigen ontwerp aan ons voorleggen? Neem gerust contact op. Wij bekijken uw plannen graag en voorzien u van advies op maat.

Deel dit project:

Bekijk meer bouwprojecten