Bouwbedrijf Mario Wesseling | Leuning Dakterras | prefab dakopbouw

Nieuwbouw

Bouwbedrijf Mario Wesseling uit Haaksbergen kan bogen op jarenlange ervaring in nieuwbouwwerkzaamheden.

Meer informatie

Verbouw

Hoe omvangrijk de verbouwing van uw huis ook is, bouwbedrijf Mario Wesseling verzorgt het van begin tot eind.

Meer informatie

Aanbouw

Wilt u ook in de tuin kunnen zitten wanneer het regenachtig weer is? Of droomt u al lange tijd over een riante woonkamer? Dan kunt u denken aan een aanbouw

Meer informatie

Prefab dakopbouw

Bij prefab dakopbouw is al het voorwerk al in onze werkplaats gedaan. Op locatie hoeven we enkel nog de constructie te plaatsen. Dit kost, in tegenstelling tot het bouwen van een compleet nieuwe aanbouw, slechts 1 dag. Een specialisatie van Bouwbedrijf Mario Wesseling die u een hoop tijd en geld bespaart. Onze prefab dakopbouw is in verschillende materialen en afmetingen te bestellen. Het gaat wel om standaardmaten, prefab is niet geschikt voor maatwerk.

Prefab dakopbouw

Bouwbedrijf Mario Wesseling beschikt over een compleet ingerichte werkplaats waar kozijnen, deuren en dakkapellen prefab worden gemaakt. Dit werkt efficiënt, kostenbesparend en op die manier wordt een korte bouwtijd gegarandeerd. U zit niet wekenlang in een verbouwing en bijkomende rommel, maar kunt binnen enkele dagen de wanden van uw nieuwe uitbouw sauzen en de extra kamer in gebruik nemen. Met prefab dakopbouw is de klus zo geklaard!

 

Prefab Dakopbouw

Voorbereiding voor prefab dakopbouw

Bij prefab dakopbouw is een goede voorbereiding letterlijk het halve werk. Hoofdzaak is dat we rekening houden met het bestaande materiaal. Is uw dakconstructie van hout of van kuststof? Wat zijn de ideale afmetingen voor uw prefab dakopbouw? Vragen waar onze experts u met liefde mee helpen. Overweegt u een dakopbouw, dan zullen wij u hier vooraf uitgebreid over adviseren en alle mogelijkheden met u doornemen.

Mario Wesseling, aannemer Twente

Mario Wesseling is uw aannemer in Twente. U kunt ons voor allround bouwklussen inschakelen: nieuwbouw, verbouw en aanbouw. Denk bijvoorbeeld aan een aanbouw voor uw woning, een dakkapel, serre, terrasoverkapping, garage of de complete renovatie van een jaren 30 woning. En we verzorgen ook de nieuwbouw van: exclusieve woningen, bedrijfspanden, kinderdagverblijven en horecagelegenheden. Van de offerte en het strippen van de wanden tot de eindafwerking en het moment van oplevering. Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers. Zij kunnen u helpen met elke klusvraag.

Recent opgeleverde bouwprojecten