Bouwbedrijf Mario Wesseling | Verbouwing Buurse

Nieuwbouw

Bouwbedrijf Mario Wesseling uit Haaksbergen kan bogen op jarenlange ervaring in nieuwbouwwerkzaamheden.

Meer informatie

Verbouw

Hoe omvangrijk de verbouwing van uw huis ook is, bouwbedrijf Mario Wesseling verzorgt het van begin tot eind.

Meer informatie

Aanbouw

Wilt u ook in de tuin kunnen zitten wanneer het regenachtig weer is? Of droomt u al lange tijd over een riante woonkamer? Dan kunt u denken aan een aanbouw

Meer informatie

Garage verbouwen

Door een garage te verbouwen kunt u een mooie extra ruimte creƫren in uw huis. Voor een garage zijn verschillende ontwerpen en bouwmaterialen mogelijk. Bij Mario Wesseling helpen wij u graag bij het kiezen van een mooi ontwerp en andere aspecten van het bouwproject.

Garage verbouwen tot praktijkruimte

De garage is een perfecte plek om tot een praktijkruimte te maken. Het is een populaire optie voor veel ondernemers; denk aan tandartsen, schoonheidsspecialisten en andere zelfstandige ondernemers. Zo hoeven klanten niet uw hele huis door te lopen om bij uw praktijkruimte te komen. Voor het verbouwen van een garage zijn er een aantal aspecten waar u aan moet denken:

  • Isolatie - een garage is vaak niet zo goed geĆÆsoleerd als de rest van het huis. Wilt u van de garage een kantoor of praktijkruimte maken? Dan is het aan te raden voor een goede isolatie te zorgen om een prettig werkklimaat te creĆ«ren.
  • Elektriciteit - als u gaat werken is stroom vaak erg belangrijk. Laat daarom een elektricien kijken naar mogelijke aansluitingen om zeker te zijn van genoeg stopcontacten etc.
  • Lichtinval - in de meeste gevallen zijn er in een garage niet veel plekken voor natuurlijk lichtinval. Met grote ramen of een lichtkoepel heeft u zeker genoeg natuurlijk licht om in te werken.

Niet alleen garage verbouwen

Als uw woonwensen veranderen is uw huis verbouwen een goede oplossing om te zorgen dat alles weer aan uw woonwensen voldoet. Wilt u bijvoorbeeld meer ruimte? Dan biedt de uitbouw van uw woonkamer een mooie uitkomst. Bij Bouwbedrijf Mario Wesseling willen wij zoveel mogelijk zorgen ontnemen. Wij verzorgen de verbouwing van uw huis van begin tot eind. Zo regelen wij vergunningaanvragen, het tekenen van een nieuwe indeling van uw huis, bouwwerkzaamheden en de eindafwerking. Dit doen wij altijd in nauw contact met specialisten, zoals architecten, installateurs en elektriciens. Hierdoor werken wij altijd in een aaneengesloten periode, zodat u niet lang overlast ervaart van de verbouwing. Mario Wesseling verzekert u van heldere afspraken, geen stagnatie in bouwwerkzaamheden en een korte bouwtijd. Geniet snel van uw verbouwde huis.

Mario Wesseling - verbouwen, nieuwbouw en aanbouw

Als allround aannemersbedrijf kunnen wij bij Mario Wesseling u volledig helpen met uw verbouwing. Door onze compleet ingerichte werkplaats kunnen wij efficiĆ«nt en kostenbesparend werken.Ā Wij vinden het belangrijk om goed voorbereid te zijn als het gaat om een bouwproject. Dit voorkomt onnodige verrassingen. Al jarenlang hebben wij ervaring in nieuwbouw, aanbouw en verbouw. Wij weten dan ook precies hoe bouwprocessen verlopen en bieden u de beste bouwbegeleiding. Wat de kosten zijn van uw garage verbouwen? Dat hoort u uiteraard van tevoren. U krijgt van ons een totaalprijs voor het hele bouwproject. Bij ons komt u in de offertes geen stelposten tegen.

Kosten garage verbouwen

Bent u van plan een garage ter verbouwen? Onze medewerkers adviseren u graag tijdens een oriƫnterend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw wensen en kijken wij naar passende opties. Wij nemen graag werk van u uit handen gedurende de verbouwing van een garage. Wij laten een bouwtekening maken, vragen een bouwvergunning aan en onderhouden contacten met de ingehuurde externe partijen. Wilt u meer informatie over de kosten over de kosten van een verbouwing van de garage? Neem dan vrijblijvend contact op.

Recent opgeleverde bouwprojecten