Dakopbouw

Dakopbouw

Een dakopbouw of -verhoging is er in vele verschillende soorten. De meest bekende vorm hiervan is een dakkapel, maar ook als er een complete verdieping of een enkele kamer op het huis wordt geplaatst noemen we dit een dakopbouw. Met een dakopbouw creëert u meer woonruimte. Uiteraard in diverse afmetingen te realiseren, met plat of schuin dak. En we kunnen uw dakopbouw, indien gewenst, ook prefab bouwen.

Verhoogde nok

Een dak waarbij uw dak aan beide zijden van de nok wordt verhoogd noemen we een verhoogde nok. Dit is de snelste en goedkoopste manier om uw woonruimte te vergroten, genoeg ruimte voor een riante slaapkamer of luxe badkamer. Een volwaardige extra verdieping. De samenstelling van uw dakkapel of -opbouw wordt volledig afgestemd op uw woonsituatie. Voor verbouw, nieuwbouw en aanbouw kunt u bij ons terecht.

Verlengde nok

Kiest u voor een dak met verlengde nok, dan wordt het dak aan één zijde verhoogd. Ideaal om extra ruimte te maken op lage zolders en vlieringen. Bouwbedrijf Mario Wesseling kan voor elk dak een passende oplossing realiseren. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden.

Prefab dakopbouw

Wij hebben een compleet ingerichte werkplaats, waarin we prefab dakopbouwen maken. Op die manier hebben we altijd het juiste gereedschap voor handen en hebben we een groot gedeelte van het werk al gedaan zodra het bouwproject bij u thuis start. Dit werkt efficiënt, kostenbesparend en op die manier garanderen we een korte bouwtijd. U zit niet wekenlang in de rommel, maar kunt binnen enkele dagen aan de slag met het schilderwerk en de inrichting. Onze prefab dakopbouw is in verschillende materialen en afmetingen te bestellen. Het gaat wel om standaardmaten, prefab is niet geschikt voor maatwerk.

Dakopbouw

Voorbereiding voor prefab dakopbouw

Bij prefab dakopbouw is een goede voorbereiding essentieel. Belangrijk is dat we rekening houden met het materiaal waarmee uw dakconstructie is opgebouwd. Is hij van hout of van kuststof? Wat zijn de ideale afmetingen? Vragen waar onze experts u graag mee helpen. Overweegt u een dakopbouw, dan zullen wij u hier vooraf uitgebreid over adviseren en alle mogelijkheden met u doornemen.

Contact

Wilt u meer informatie over dakopbouw van Bouwbedrijf Mario Wesseling? Of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij bekijken uw plannen graag en voorzien u van advies op maat.

Deel dit project:

Bekijk meer bouwprojecten