Dakkapel Verbouwen En Laten Ontwerpen Door Mario Wesseling

Nieuwbouw

Bouwbedrijf Mario Wesseling uit Haaksbergen kan bogen op jarenlange ervaring in nieuwbouwwerkzaamheden.

Meer informatie

Verbouw

Hoe omvangrijk de verbouwing van uw huis ook is, bouwbedrijf Mario Wesseling verzorgt het van begin tot eind.

Meer informatie

Aanbouw

Wilt u ook in de tuin kunnen zitten wanneer het regenachtig weer is? Of droomt u al lange tijd over een riante woonkamer? Dan kunt u denken aan een aanbouw

Meer informatie

Dakkapel verbouwen

Een dakkapel verbouwen is ideaal om te zorgen voor meer ruimte op zolder. Bij Mario Wesseling helpen wij u bij het bouwproces van een dakkapel; van ontwerp tot vergunningen. Zo hoeft u zich alleen bezig te houden met de uw eigen wensen voor de verbouwing van het dakkapel.

Waarom Mario Wesseling?

Bij Mario Wessling kunnen wij als allround aannemersbedrijf u volledig helpen met uw dakkapel verbouwen. Wij werken efficiënt en kostenbesparend  door onze compleet ingerichte werkplaats. Goede voorbereiding vinden wij erg belangrijk. Zo zijn onnodige verrassingen te voorkomen. Met onze jarenlange ervaring in nieuwbouw, aanbouw en verbouw weten wij precies hoe bouwprocessen verlopen. Hierdoor bieden wij u de beste bouwbegeleiding. Wat de kosten zijn van uw project? Dat hoort u uiteraard van te voren. U krijgt van ons een totaalprijs voor het hele bouwproject. In onze offertes komt u verder geen stelposten tegen.

Mogelijkheden dakkapel verbouwen

U kunt bij het verbouwen van een dakkapel kiezen uit verschillende uitvoeringen. Iedere uitvoering heeft zijn eigen uitstraling en voordelen:

  • Plat dak - dit is de meest voorkomende dakkapel. Een dakkapel met een plat dak is snel geplaatst en laag in kosten.
  • Punt dak - een punt dakkapel heeft een karakteristieke uitstraling dat perfect past bij oudere huizen.
  • Schuin dak - dit wordt ook een sleepdakkapel genoemd door de helling. Door deze helling is er een betere afvoer van regenwater dan bij een plat dak. Het dakkapel kan door het gebruik van dakpakken perfect aansluiten bij de uitstraling van het dak.
  • Hoekdakkapel - zorgt voor meer licht inval met een hoekdakkapel. Er komt namelijk lichtinval van twee kanten.
  • Dakkapel met balkon - met een balkon betrekt u buiten bij binnen. Zo kunt u heerlijk genieten van de zon en extra buitenlucht op uw balkon. Let op: vaak is hiervoor een vergunning nodig.
  • Dubbel dakkapel - heeft u veel ruimte? Dan is een dubbel dakkapel ideaal. Alle voordelen van een normaal dakkapel wordt verdubbeld bij deze uitvoering. Daarnaast bespaart u ook kosten. U hoeft namelijk maar één keer een dakkapel te laten plaatsen in plaats van twee keer een los kapel.

 

Dakkapel Verbouwen Door Mario Wesseling

Kosten dakkapel verbouwen

De kosten van het verbouwen van een dakkapel zijn onder andere afhankelijk van het bouwmateriaal, de constructie en de grootte. Vraag een offerte aan voor een duidelijk overzicht van de kosten. Wilt u weten welke soorten dakkappellen mogelijk zijn bij u? Kom dan bij ons langs voor een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij al uw wensen en kijken wij naar passende opties. Ook voor andere nieuwbouw- en verbouwingsprojecten kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.

Recent opgeleverde bouwprojecten