Complete Renovatie Jaren 30 Woning Door Mario Wesseling Bouwbedrijf

Nieuwbouw

Bouwbedrijf Mario Wesseling uit Haaksbergen kan bogen op jarenlange ervaring in nieuwbouwwerkzaamheden.

Meer informatie

Verbouw

Hoe omvangrijk de verbouwing van uw huis ook is, bouwbedrijf Mario Wesseling verzorgt het van begin tot eind.

Meer informatie

Aanbouw

Wilt u ook in de tuin kunnen zitten wanneer het regenachtig weer is? Of droomt u al lange tijd over een riante woonkamer? Dan kunt u denken aan een aanbouw

Meer informatie

Complete renovatie jaren 30 woning

Jaren 30 woningen zijn populair vanwege hun charme en authenticiteit, maar kunnen u qua onderhoud nogal wat werk bezorgen. De fundering, buitenmuren, het dak, de isolatie. Complete renovatie jaren 30 woning realiseren? Omdat het pand toe is aan onderhoud, de indeling niet praktisch is of om uw woning in waarde te doen stijgen? Bouwbedrijf Mario Wesseling heeft meer dan 20 jaar ervaring met nieuwbouw, verbouw en renovatie. Wij zorgen ervoor dat uw woning in oude staat wordt hersteld en aan alle hedendaagse eisen voldoet.

Complete Renovatie Jaren 30 Woning

Complete renovatie jaren 30 woning

De jaren 30 kenmerken zich door gebouwen met een stevige fundering. Kwaliteit was in die tijd belangrijker van kwantiteit. Deze woningen zijn te herkennen aan gedetailleerd gevelmetselwerk, een entree met luifel, hoge plafonds, glas-in-loodramen, paneeldeuren, grote dakoverstekken en kunstig vormgegeven kozijnen. Details die veel mensen graag in hun droomhuis terug zien. Maar om er een droomhuis van deze tijd van te maken zult u ook andere zaken moeten aanpakken.

Vochtproblemen jaren 30 woning

Vocht kan veel problemen veroorzaken in uw woning. Zijn de muren langdurig blootgesteld aan vocht, dan ontstaat schimmel en kan op termijn zelfs uw voegwerk worden aangetast. Scheuren, slechte voegen, vervuild metselwerk en lekkage komen dan ook vaak voor in dit soort woningen. Mario Wesseling heeft de expertise om ze in ere te herstellen. Onze vaklieden houden rekening met bestaande elementen om uw jaren 30 woning in een perfecte staat te brengen, met behoudt van de originele sfeer en stijl.

Isolatie jaren 30 woning

Veel jaren 30 woningen zijn niet of nauwelijks ge√Įsoleerd. Dit geeft u niet alleen thuis de rillingen, als de temperaturen buiten (en binnen) dalen, ook uw energierekening loopt er behoorlijk van op. Vervelend voor uw portemonnee √©n voor het milieu. Bouwbedrijf Mario Wesseling kan zowel de wanden, als de vloeren isoleren. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van uw woning en persoonlijke wensen. Het is in de meeste gevallen raadzaam om te isoleren, maar soms kan gevolgschade ontstaan. Voordat u van ons een offerte ontvangt, inspecteren we samen met u de woning om alle mogelijkheden in kaart te brengen.

Gevelrestauratie jaren 30 woning

Schade aan de gevel kan o.a. ontstaan door overmatig blootstellen aan vocht en verschillende weersomstandigheden. Onze experts hebben jarenlange ervaring met gevelwerk: van nieuwbouw, maar ook van authentieke jaren 30 gevels. Afhankelijk van de stenen en het metselwerk, bieden wij passende renovatie mogelijkheden om de karakteristieke aanblik van uw huis te herstellen.

Bouwbedrijf Mario Wesseling voor complete renovatie jaren 30 woning

Naast herstelwerkzaamheden, kunt u bij de complete renovatie jaren 30 woning ook denken aan verbouwen of aanbouwen. Omdat u de indeling van uw woning niet praktisch vindt of simpelweg meer ruimte nodig heeft. Ook voor zulke opdrachten kunt u bij ons aankloppen. Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers. Zij kunnen u adviseren over elke klusvraag.

Recent opgeleverde bouwprojecten