Aannemer Dakopbouw Inschakelen Voor Bouwproject

Nieuwbouw

Bouwbedrijf Mario Wesseling uit Haaksbergen kan bogen op jarenlange ervaring in nieuwbouwwerkzaamheden.

Meer informatie

Verbouw

Hoe omvangrijk de verbouwing van uw huis ook is, bouwbedrijf Mario Wesseling verzorgt het van begin tot eind.

Meer informatie

Aanbouw

Wilt u ook in de tuin kunnen zitten wanneer het regenachtig weer is? Of droomt u al lange tijd over een riante woonkamer? Dan kunt u denken aan een aanbouw

Meer informatie

Aannemer dakopbouw

Aannemer in dakopbouw nodig? Bouwbedrijf Mario Wesseling is gespecialiseerd in het plaatsen diverse soorten dakopbouwen. Een dakopbouw is namelijk is verschillende soorten en afmetingen te realiseren. Kiest u voor een dakopbouw die over de gehele lengte van uw woning reikt - de standaard dakkapel - of voor een dakopbouw met een verhoogde nok? Een plat dak, een schuin dak? Wij zijn van alle markten thuis en kunnen uw dakopbouw indien gewenst ook prefab bouwen.

Houten dakopbouw, glazen dakopbouw

Dakopbouw zorgt, net als aanbouw, voor meer woonruimte. Het is niet alleen de benaming voor een dakkapel, ook als wij een complete extra verdieping op uw woning realiseren noemen we dit dakopbouw. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een dakopbouw laten bouwen op een plat dak of één bovenop de derde verdieping. En wilt u een houten dakopbouw of misschien wel een stijlvolle glazen dakopbouw, waarmee u buiten naar binnen haalt? Leg uw wensen aan ons voor en wij voorzien u van passend advies.

Prefab dakopbouw

Bouwbedrijf Mario Wesseling beschikt over een compleet ingerichte werkplaats waarin o.a. prefab dakopbouw wordt gemaakt. Op die manier hebben we altijd het juiste gereedschap voor handen en hebben we een groot gedeelte van het werk al gedaan zodra het bouwproject bij u thuis begint. Dit werkt efficiënt, kostenbesparend en op die manier wordt een korte bouwtijd gegarandeerd.  U zit niet wekenlang in de rommel, maar kunt binnen enkele dagen aan de slag met het schilderwerk en de inrichting.

Dakopbouw door Mario Wesseling

Mario Wesseling - aannemer dakopbouw

Mario Wesseling is uw aannemer in dakopbouw. Daarnaast kunt u ons voor allround bouwklussen inschakelen: nieuwbouw, verbouw en aanbouw. Denk bijvoorbeeld aan een aanbouw voor uw woning, een dakkapel, serre, terrasoverkapping, garage of de complete renovatie van een jaren 30 woning. Van de offerte tot het moment van oplevering. Neem voor meer informatie contact op met één van onze medewerkers of vraag een geheel vrijblijvende offert aan. Dan gaan wij graag voor u aan de slag!

Recent opgeleverde bouwprojecten