Terrasoverkapping Douglas Hout

Nieuwbouw

Bouwbedrijf Mario Wesseling uit Haaksbergen kan bogen op jarenlange ervaring in nieuwbouwwerkzaamheden.

Meer informatie

Verbouw

Hoe omvangrijk de verbouwing van uw huis ook is, bouwbedrijf Mario Wesseling verzorgt het van begin tot eind.

Meer informatie

Aanbouw

Wilt u ook in de tuin kunnen zitten wanneer het regenachtig weer is? Of droomt u al lange tijd over een riante woonkamer? Dan kunt u denken aan een aanbouw

Meer informatie

Aanbouw serre

Aanbouw serre - Bouwbedrijf Mario Wesseling

In Nederland kan het vaak regenen. Wilt u ook tijdens een regenbui het buitengevoel ervaren? Dan is een serre misschien een goede oplossing. Er zijn verschillende soorten serres. Zowel een open serre als een dichte serre behoort tot de mogelijkheden. Wij luisteren naar uw wensen en in een vrijblijvend gesprek bespreken wij met u de mogelijkheden voor een aanbouw van een serre en adviseren wij u. Op deze manier krijgt u een mooie serre die aansluit op uw wensen.

Verschillende serres

Naast een open serre of een gesloten serre zijn er nog meer verschillende type serres. Hier een kleine greep uit de verschillende soorten serres:

  • Aluminium serre
  • Serre van hout
  • Prefab serre
  • Serre met schuifpui

Of u nu een serre aan uw rijtjeshuis wilt, of bij uw vrijstaande huis een serre wilt plaatsen, bouwbedrijf Mario Wesseling adviseert u graag!

Nieuwbouw, verbouw of aanbouw

Bouwbedrijf Mario Wesseling is naast een aanbouw van een serre ook gespecialiseerd in alle soorten nieuwbouw, verbouw en aanbouw. Wij zijn een allround aannemersbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Wilt u meer weten over de aanbouw van een serre? Of over een nieuwbouw serre? Wij komen graag met u in contact en bespreken vrijblijvend de mogelijkheden met u.

Recent opgeleverde bouwprojecten