Aanbouw serre
Aanbouw van serre

Nieuwbouw

Bouwbedrijf Mario Wesseling uit Haaksbergen kan bogen op jarenlange ervaring in nieuwbouwwerkzaamheden.

Meer informatie

Verbouw

Hoe omvangrijk de verbouwing van uw huis ook is, bouwbedrijf Mario Wesseling verzorgt het van begin tot eind.

Meer informatie

Aanbouw

Wilt u ook in de tuin kunnen zitten wanneer het regenachtig weer is? Of droomt u al lange tijd over een riante woonkamer? Dan kunt u denken aan een aanbouw

Meer informatie

Aanbouw serre

Aanbouw serre - Bouwbedrijf Mario Wesseling

In Nederland kan het vaak regenen. Wilt u ook tijdens een regenbui het buitengevoel ervaren? Dan is de aanbouw van een serre misschien een goede oplossing. Er zijn verschillende soorten serres. Zowel een open serre als een dichte serre behoort tot de mogelijkheden. Wij luisteren naar uw wensen en in een vrijblijvend gesprek bespreken wij met u de mogelijkheden voor een serre en adviseren wij u hierover. Op deze manier krijgt u een mooie serre die aansluit op uw wensen.

Waarom een serre aanbouwen?

Serres worden tegenwoordig steeds vaker gebruikt om enerzijds meer ruimte in huis te creëren en om anderzijds buiten naar binnen te halen. Met het aanbouwen van een serre trekt u meer licht naar binnen en kunt u 'buiten' zitten terwijl het regent of stormt. Deze eigenschappen zijn de voordelen van een aanbouw serre ten opzichte van terrasoverkappingen.

Meer dan aanbouw van een serre

Naast een open serre of een gesloten serre zijn er nog meer verschillende type serres. Hier een kleine greep uit de verschillende soorten serres:

  • Aluminium aanbouw serre
  • Serre aanbouw van hout
  • Serre aanbouw met schuifpui

Of u nu een serre aan uw rijtjeshuis wilt, of bij uw vrijstaande huis een serre wilt laten aanbouwen, bouwbedrijf Mario Wesseling adviseert u graag! Heeft u vragen over de mogelijkheden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze specialisten staan u graag te woord. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

De werkwijze van Mario Wesseling

Bij Mario Wesseling Bouwbedrijf hebben wij een eigen werkwijze ontwikkeld om zo klantgericht mogelijk te werk te gaan. Als u de wens heeft om een serre aan te bouwen, dan gaan wij eerst graag persoonlijk het gesprek aan. Met uw wensen en onze mogelijkheden tezamen vormen wij een offerte op maat om vraag een aanbod te matchen. Wij nemen u de bouwzorgen uit handen en leveren het eindresultaat op binnen de afgesproken termijn. Op deze manier kunt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe serre. Voor meer informatie over onze werkwijze kunt u hier terecht.

 

Aanbouw serre

Nieuwbouw, verbouw of aanbouw

Bouwbedrijf Mario Wesseling is naast een aanbouw van een serre ook gespecialiseerd in alle soorten nieuwbouw, verbouw en aanbouw. Wij zijn een allround aannemersbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Wilt u meer weten over een nieuwbouw serre? Wij komen graag met u in contact en bespreken vrijblijvend de diverse mogelijkheden met u. Onze specialisten staan u graag te woord.

Recent opgeleverde bouwprojecten