Aanbouw garage door ervaren en deskundig bedrijf

Nieuwbouw

Bouwbedrijf Mario Wesseling uit Haaksbergen kan bogen op jarenlange ervaring in nieuwbouwwerkzaamheden.

Meer informatie

Verbouw

Hoe omvangrijk de verbouwing van uw huis ook is, bouwbedrijf Mario Wesseling verzorgt het van begin tot eind.

Meer informatie

Aanbouw

Wilt u ook in de tuin kunnen zitten wanneer het regenachtig weer is? Of droomt u al lange tijd over een riante woonkamer? Dan kunt u denken aan een aanbouw

Meer informatie

Aanbouw garage

Aanbouw Garage door Mario Wesseling

De aanbouw van een garage is een ideale manier om extra opbergruimte te creƫen. Plaatst u uw auto en fietsen in een garage dan zijn deze niet alleen beschermd tegen diefstal, ook het weer zal geen invloed hebben. Voor een aanbouw garage zijn verschillende ontwerpen en bouwmaterialen mogelijk. Bij Mario Wesseling helpen wij u graag bij het kiezen van een mooie aanbouw en de rest van het bouwproject. Neem gerust een kijkje bij onze projecten.

Waarom Mario Wesseling?

Als allround aannemersbedrijf kunnen wij bij Mario Wesseling u volledig helpen met uw verbouwing. Door onze compleet ingerichte werkplaats kunnen wij efficiĆ«nt en kostenbesparend werken.Ā Wij vinden het belangrijk om goed voorbereid te zijn als het gaat om een bouwproject. Dit voorkomt onnodige verrassingen. Al jarenlang hebben wij ervaring in nieuwbouw, aanbouw en verbouw; wij weten dan ook precies hoe bouwprocessen verlopen en bieden u de beste bouwbegeleiding. Wat de kosten zijn van uw project? Dat hoort u uiteraard van te voren. U krijgt van ons een totaalprijs voor het hele bouwproject. Bij ons zult u geen stelposten tegenkomen in de offertes.

Voordelen aanbouw garage

Wilt u een mooie grote hobbyruimte om te sleutelen aan auto's? Of liever een handige schuur voor het opslaan van spullen? Wij voorzien uw woning of bedrijf van een garage in een maat die u wenst, gemaakt in materialen die u wenst. Een garage vergroot de beloopbare ruimte van uw woning en doet de waarde van de woning stijgen. Tevens heeft een aanbouw garage nog een aantal andere voordelen:

  • Uw auto en fietsen zijn beschermd tegen diefstal en weersomstandigheden
  • Het is een extra opbergruimte voor uw spullen
  • Voor nog meer ruimte is het ook mogelijk om een kelder onder de garage te bouwen

Wat kost de aanbouw van een garage?

Bent een aanbouw van de garage van plan? Onze medewerkers adviseren u graag tijdens een oriĆ«nterend gesprek. Wij bespreken al uw wensen en kijken naar passende opties. Een garage aanbouwen is veel werk, werk dat wij graag van u uit handen nemen. Wij laten een bouwtekening maken, vragen een bouwvergunning aan en onderhouden contacten met de ingehuurde externe partijen.Ā Wilt u meer informatie over de kosten van een aanbouw van de garage? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag uw persoonlijke prijsopgave aan.

Recent opgeleverde bouwprojecten